Kirjoittanut: Karon, Jan
Julkaistu: 2000
Arvostelut yhteensä: 5 kpl

 • Vuonna 2005

  Piti aloittaa uudestaan lukemaan tätä iki-ihanaa pappila-sarjaa. Tämä imaisee varmasti jokaisen yli nelikymppisen mukanaan. Nuoremmat ehkä eivät ole niin kypsiä (!) lukemaan 60v pastorin elämästä vaikka kerronta kylän tapahtumista on niin ratkiriemullista ja samalla syvällistä huumorin hersyessä. Suosittelen ihan mahdottomasti!

 • Vuonna 2010

  Sain äidille antamani kirjan takaisin, ja luen sitä jälleen. Suosittelen sydämellisesti lomalukemiseksi. Kirja on puhdashenkinen, romanttinen, iloinen, hauska ja syvällinen samalla. Se kertoo iäkkäästä poikamiespapista ja pikkukylän elämästä. Tietysti poikamiehestä tulee ukkomies, ja sarja jatkuu muissa osissa. (heinäkuu)

 • Vuonna 2012

  Iki-ihanaista Pappila-sarjaa aloittelin toistamiseen. Joka ilta olen lukenut pikkuisen saadakseni hyvää mieltä ja päästäkseni sisällä Mitfordin kaupungin asukkaiden elämään. Ja se onnistui!

  Suosittelen lämpimästi tämän sarjan lukemista!

 • 15.04.2016

  Olin unohtanut kirjan sisältöä sen verran, että saatoin taas lukea sen. Rauhoittava kirja, joka suo mahdollisuuden väsymyksen keskeltä paeta pikkuisen Mitfordin kaupungin keskelle lepäämään.

 • 03.10.2020

  Ja taas luin tämän. Nyt hiukan siitä näkökulmasta, että mieheni oli lähes pastori-Timin ikäinen mennessämme naimisiin ja samoin poikamies. Luin kirjaa myös hänelle ja hän samaistuu siihen aika ajoin.