Kategoriat: Ajankohtaista

Sauna varattuna tunnin päästä, sitä ennen ehdin vähän kirjoitella. Tosin laitan ruuan muhimaan saunan ajaksi niin että saamme syödä sieltä tultuamme. Teen muhennoksen vihanneksista, sekaan naudan säilykelihaa ja mausteita maun mukaan.

Viikko meni taas

niin etten huomannutkaan. Keskiviikon vapaan pidin vasta torstaina sairastapausten takia. Tiistai-iltana katsoin yhden elokuvan Areenasta - se oli Kirjallinen piiri perunankuoripaistoksen ystäville tai jotain vastaavaa. Se oli syvällinen ja hyvä elokuva, katkaisi sopivasti ajatukset työstä pois.Vapaapäivä oli tarpeen ja se oli mukava päivä. Mieskin oli kotona silloin. Kävimme kauppa-asioilla autolla, kirjastossa poikkesin lainaamassa lisää luettavaa. Muovi- ja pahviroskat veimme lajittelupisteeseen.

Torstaina

pakkasimme myös auton Joulun lapsi -pakkaamista varten. 60 pehmokissaa, vihkoja - en muista mitä muuta. Kukin toi tavarat, mitä oli hankkinut sopimuksemme mukaan tai ne tavarat, mitä kunkin oli sovittu laskevan ja tuovan paikalle.

Perjantaina

ajoin suoraan töistä Vapikselle, jossa pakkasimme Romantikkojen ryhmäni kanssa 60 laatikkoa 5-9 vuotiaille lapsille ensi joulua varten Romaniaan ja Viroon lähetettäväksi. Laatikot ovat nyt miehen tallilla odottamassa syksyn pakkausta ja kuljetusta keräyspisteeseen.

Kahdeksaan mennessä

olimme takaisin kotona. Olin niin väsynyt, että oli vaikeuksia jaksaa käydä pesulla. Raamatun ja Uskosta uskoon -kirjan luvun jätimme siltä illalta poikkeuksellisesti (luimme tänä aamupäivänä), sillä en kerta kaikkiaan ollut tarpeeksi voimissani. Yön jälkeen olo on taas toinen, ja onneksi elämämme on tasapainoista ja rauhallista. Mies ei koskaan vaadi mitään ylivoimaista minulta, saan aina levätä jos haluan. Minun pitäisi haluta enemmän eikä touhuta niin paljon. Tosin olen mielestäni vähän kyllä jo rauhoittunut, vaikka en ole varma, onko mies sitä mieltä.

Onkilahden rantaa aamulla

Huhtikuussa

Heijastuksia kellon pinnassa

keräsimme noin 540 maskia kävelylenkeillämme ja työmatkalla, vaikka katuja on jo alettu siivoamaan. Uusi kuukausi näyttää tuovan uudet roskat ja maskit kaduille, joten lenkkireissumme ovat jälleen keräilyä. Eikä vain lenkkireissut, vaan varsinaisia dyykkaajia me olemme.

Tänään

mies oli roskiksella käydessään löytänyt komean seinäkellon, joka ei kävellyt. Hän vaihtoi siihen pariston ja nyt se lonksuttaa olohuoneemme seinällä ja onkin oikein hieno. Oma löytöni oli jokin aika sitten ehjä kännykkä, jonka kotelo sisälsi arvotavaraa ja joka on nyt poliisilaitoksella. Käyn kysymässä, jahka ehdin, onko omistaja hakenut sen jo.

Kone tilttasi

Paljasjalkakengät, mukavat

jostain syystä ja tekstiä hävisi, enkä muista ollenkaan, mitä olin kirjoittanut. Ehkä on syytä lopettaa tältä erää ja jatkaa toiste.

Toivotan

siunattua alkanutta toukokuuta ja iloista mieltä, arvoisa lukijani!

jk. Tilasin pitkän pohdinnan jälkeen paljasjalkakengät. Pidin niitä viikon töissä sisällä, eilen otin ulkokäyttöön. Ne ovat kevyet, kuin tossut, helppo kiskaista jalkaan. Tässä vaiheessa ainakin pidän niistä tosi kovasti!