Kategoriat: Ajankohtaista

Sinitaivas parvekkeelle syntyikin hetimmiten. En tarvinnut edes miehen apua. Kapusin tikkaille ja kokeilin systeemiä, joka pälähti mieleeni ja siellä se nyt on!

Kuva puserosta on

viimeisin keskeneräinen tekele. Kone alkoi temppuilla, ja kaula-aukon ompeleestakin tuli kehno, se on purettava. Soitin ompelukonemiehelle, joka on muuttanut eri paikkaan, mutta jonka tiedän luotettavaksi. Ensi viikolla vien koneen huollettavaksi. Hän arveli, että kyllä se kuntoon tulee. Siitä olen tosi iloinen, jos niin käy.

Olen tykästynyt rankasti noihin yksinkertaisiin puseroihin. Teen niitä niin kauan kuin huvittaa ja löydän kivoja kankaita.

Niin että sellaisia iltapäiväterveisiä.

Katsoimme yhden osan Dodds ja McDonaldsista, ja kyllä hahmoissa kieltämättä on jotain tuttua. Joudun kylläkin perustelemaan miehelle, että hän suostuu katsomaan toisenkin osan. Katsoimme vahingossa kaksiosaisesta jälkimmäisen, joten oli vaikea päästä kärryille juonesta. Mutta seuraavaksi katsomme seuraavan osan ykkösjutun. Joten terveisiä vaan elokuvakatsomosta, arvoisa lukijani!