Kategoriat: Ajankohtaista

Viime yönä satoi lunta, aamulla sade jatkui. Kaivoin auton hangesta kuten moni muukin. Lähdin töihin. Tänään oli perhekahvilapäivä Vestiksessä. Ihania äitejä ja lapsia, joskus on ollut jokunen isäkin. Äidit juttelivat, lapset leikkivät.

Olen opetellut

uuden lastenlaulun. Viikko sitten se olisi ollut erään lapsen toivelaulu, mutta en osannut sitä. Opettelin sitä youtubesta, laulun nimi onMetrolla mummolaan. Onhan se vähän eri planeetalta kuin oman aikaiset lastenlauluni, Kas, kuusen latvassa ja sitä rataa. Koko viikon olen takonut kallooni tuota laulua, toissailtana kävellessäni hautojen maille ja haudallakin huomasin sitä hyräileväni. Ja tänään me se laulettiin!

Helpotin itseäni sen verran, että kirjoitin laulun sanat isolle paperille ja laitoin seinälle, josta saatoin lukea niitä tarvitessani. Näin jäi aikaa heilua mukana leikissä. Ihan hauska laulu ja leikki se on, katso vaikka itse youtubesta, jos et sitä vielä osaa. Ehkä pitäisi ottaa tavoitteeksi yksi uusi laulu viikossa, se voisi virkistää aivoja!

Työpäivä oli

oikein mukava, kivoja työkavereja sielläkin talossa. Kotimatkalla ostin kukkakaupasta kukat sunnuntain messuun. Koska olen lähdössä Onnin kyydissä bussilla Tampereelle tänään, hankin kukat jo tänään. En muistanut luvatessani tuoda kukat, että en ole kotona lauantaina.

Lauantaina nimittäin

on Lähetyshiippakunnan hiippakuntapäivä Tampereella. Olen menossa sinne Mikkelin kanssa edustamaan Mikaelin seurakuntaa. On hauska muutenkin tavata toisten seurakuntien edustajia ja pastoreita.

Aurinko paistaa, mikäs on ollessa. Hyvä kirja, Psalmit ja sudokuvihko laukussa matkaevääksi. Villahousut kylmää torjumaan ja iloinen mieli mukaan. Poika tulee vastaan Tampereella, olen heillä yötä. Huomenissa pääsen Mikkelin perheen kyydissä kotiin.

Siunattua viikonloppua, arvoisa lukijani!

jk. Rakas naapuri: Tänä iltana kodistani ei pitäisi näkyä valoa - älä siis turhaan murehdi!