Kategoriat: Ajankohtaista

Toinenkin työpäivä

hurahti vikkelästi. Töiden jälkeen sain viimein käydyksi postissa ja vietyä erään postin, joka on roikkunut viikon lähettämistä vailla. En aikaannu tätä nykyä tekemään juuri mitään, mikä aiemmin olisi ollut helposti hoidettava juttu.

Postista lähdettyäni muistin, että kirjastosta pitäisi hakea jokin Hietamiehen kirja. Sainkin käsiini kaksi, sillä paitsi Laila niin myös Leena Hietamies on kirjoittanut erään lempikirjoistani: Mökkini mun -kirjan. Luen sitä kai sadatta kertaa, mutta aina se vaan viehättää eräin osin minua, ei täysin, mutta siinä on jotain siitä, mitä kaipaan: hiljaisuutta, lepoa, oma paikka, tunnelmaa.

Toisen reissun

tein lankakauppaan. Pitkäkadulla on erinomainen käsityöliike ja sieltä kipaisin virkkauslankaa hakemassa.

Aloitin myös

laajamittaisemman venyttelin, mikä tarkoittaa 12 minuuttia koipien heilutusta ja kinkun kääntelyä eri tyylilajeilla. Katsotaan, onko siitä apua.

Olen kuunnellut

Hannu Mikkosen opetuksia Ilmestyskirjasta, vasta muutaman niistä. Sieltä on noussut jo selvästi esiin, että Jumala ruokkii kansaansa vainojen ja ahdistusten keskellä tässä maailmassa. Mutta miten hän sen tekee: ehtoollisessaan, jossa hän on läsnä raviten ruumiinsa ja verensä kautta. Lohdullista sanomaa, hoitavaa kerta kaikkiaan! Ilmankos itsekin kaipaan jumalanpalvelusta, jossa saan nauttia ehtoollisen ja kuulla sanat, että minun puolestani annettu ja vuodatettu. Ei sen suurempaa lahjaa ja armoa olekaan.

Huomenna

klo 17 Laivakatu 7:ssäpidän Raamattukerhoa lapsille. Rukoilen, että Jumala lähettää ja kutsuu sinne lapsia ja saan kertoa heille suurinta ilouutista, mikä kuuluu jokaiselle lapsellekin: Jeesus rakastaa!

Voi hyvin, arvoisa lukijani!