Kategoriat: Ajankohtaista

Kaunis merimaisema!

Tänään olen väsynyt, pidän huilipäivän. Onneksi sataa niin en voi pestä mattoja kuten aioin.

Pyykkiä pesin,

kaupassa kävin. Palautin löytötölkit ja -pullot, hain maitoa ja muuta ruokaa.

Eilettäin

oli ihmeellisen ihana messu jälkeen. Juha Muukkonen Torniosta oli saarnasi ja piti messun. Hän kertoi elämäntarinaansa, jossa oli paljon samoja aineksia kuin Paavalin elämässä. Lahjakas mies pistettiin polvilleen, kun Jumala puhui niin että mies ymmärsi ja uskoi sydämessään, että Raamattu on totta.

Suosittelen kuuntelemaan hänen eilisen saarnansa, löytyy paitsi lhpk -sivustolta, niin ilmeisesti myös hänen omilta sivuiltaan www.gen.fi

Muukkonen opettaa tätä nykyä hepreaa, arameaa ja kreikkaa lähinnä netissä tätä nykyä. Hänellä oli niin valtava lauluääni, että melkein putosin soittajan penkiltä, kun hän aukaisi suunsa.

Messun viimeinen virsi oli Oi Kaanaanmaa, joka löytyy Luterilaisesta virsikirjasta, sen viimeinen virsi, 895. Luterilaisen virsikirjan virret ovat jatkumoa kirkkovirsikirjamme virsille. Molempia lauletaan messuissamme.

Minulla oli eilen

päivällä Angelina vieraanani. Söimme ja kahvittelimme ulkona pihlajan alla, päivä oli mitä ihanin jälleen. Juttelimme syvällisiä ja sisällä tuvassa luimme Raamattua ja rukoilimme ennen messuun menoa.

Siirryn

sohvaosastolle ja toivottelen leppoisaa sadepäivää täältä Vaasasta sinulle, arvoisa lukijani!

Oi, Kaanaanmaa, oi kaunis maa,

se maa jossa Jeesus on.

Sinne Jumalan lapset pääsevät,

iäisesti olemaan.