Kategoriat: Ajankohtaista

Eilinen päivä oli niin täysi kuin olla voi:

-hammaslääkäriaika

-hierojalla käynti

-taloyhtiön asioita, kaupassa juoksua itkun partaalle asti!

Vasta illalla kahdeksalta muistin, että etälääkäri on ollut tänään Arin osastolla ja sinnekin olisi pitänyt soittaa. Mutta soitinpa sitten illalla.

Töissä

sain eilen hyvää palautetta ja se antoi runsaasti lisävoimia ja iloa. Miten mahtavalta tuntuu, kun saa kuulla onnistuneensa jossakin! Siitä ilosta annoin itsekin hammaslääkärilleni tunnustusta, mikä tuli täydestä sydämestä. Vaikka hän on nuori nainen, hän on erittäin taitava ja tunnen oloni turvalliseksi hänen hoidossaan. Toivon mukaan hampaani ovat nyt hetken aikaa kunnossa ja vältyn kuitenkaan tapaamasta häntä.

Koska päivä

oli ollut hektinen, en saanut illasta unta. Aamullakaan en jaksanut nukkua kuin puoli viiteen, sillä olin liian stressaantunut. Tämäkin päivä oli liian täysi: heti töiden jälkeen monta puhelinsoittoa asukasyhdistyksen puolesta, mutta hommat onnistuivat. Naapurin nuori neito lähti kanssani kukkaostoksille ja neljästä puoli kahdeksaan istuttelimme kukkasia ja teimme kaikkea, mitä oli ajateltukin. Lopuksi grillattiin ja juotiin kahvia. Parikymmentä henkeä meitä oli, vajaa puolet lapsia. Miehet nikkaroivat upean kukkalavan, josta en osannut edes haaveilla! Yksi miehistä kävi kaupassa grillausostoksilla! Olen kiitollinen! Kiitos Juhis ja Miksu! Kiitos kaikki ahkerat naiset ja miehet!

Huomenissa

olen kurssilla, mielenkiintoisella sellaisella, koskee maahanmuuttajia.

Luther rohkaisee meitä:

Minä olen nähnyt kaiken, mitä Laaban sinulle tekee.-1. Ms 31:12

Huomaa, että Jumala antaa pyhänsä seistä yksin, mutta kun ottelu syntyy ja hätä on käsillä, hän on heti läsnä. - - Kun luulemme hänen unohtaneen meidät, hän tulee oikealla hetkellä, niin ettemme voi parempaa toivoa. - - oppikaamme kärsivällisesti riippumaan sanassa, vaikka hän viipyisi satoja vuosia. Hän näet viipyy meidän hyödyksemme, että uskomme kasvaisi ja hän sitä runsaammin antaisi. - Mannaa Jumalan lapsille, päivän tekstistä

Ole siunattu, arvoisa lukijani!