Kategoriat: Ajankohtaista

On ollut hektinenvuorokausi tai koko viikko oikeastaan, kerronpa pähkinänkuoressa ripauksen:

- auto näytti vääränlaista valoa kojelaudassa - sähläystä, soittelua ja hammasten kiristelyä

- illalla sämpylöiden pyörittelyä naapurille, jolta sain apua vian selvittämisessä

- aikomus viedä auto aamuvarhain huoltoon ja sännätä verikokeisiin tänään, kun en ennemmin ole ehtinyt -> viideltä heräsin migreeniin. Sakeita unia migreenilääkkeen oton jälkeen ja hönttiä heilumista töissä sen jälkeen, kun olin sinne vääntäytynyt

- junalipun ostoyritys asemalla. Lippuluukut ei aukene asiakkaalle. Automaatista en osaa ostaa. Itkua vääntäen kotiin. Työkaveri auttoi netin kautta ostamaan. Sitäkään en älyä itse tehdä, voi minua puupäätä!

- hengellinen keskustelu työkaverien kanssa. Tunsin itseni typerykseksi.

- mielekäs palaveri esimiehen kanssa. Tässä kohden sujui mallikkaasti.

- pyykinpesua

- raamattu- ja rukouspiirin laistaminen tänä iltana. Sen sijaan kävelyllä pitkästä aikaa ja meressä uimassa. Riuska tuuli. Valokuviakin otin. Lippalakki mainio auringonsuoja. Sen ansiosta tosin kalautin nuppini perusteellisesti puunoksaan, kun kyykistelin kukkia kuvaten. Kaksi kovaa kohtasi.

Tavaroiden pakkausta huomista junamatkaa varten Nivalan suuntaan. Veljentyttären häät lauantaina. Sunnuntaina lasten perheiden vankkureilla kotiin takaisin. Migreenivaara viimeistään maanantaiaamuna.

Lutherin sana, 13. toukokuuta:

Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Mark 16:15

- - jokainen on evankeliumin kautta siunattu, toisin sanoen se tuodaan ja tarjotaan kaikille. Se, etteivät kuitenkaan kaikki tule kristityiksi, johtuu siitä, että he hylkäävät pelastuksen sanoman ja vainoavat sitä. Mutta sen se saavuttaa, jonka saavuttaa. Joka sen ottaa vastaan, sillä se on. -Mannaa Jumalan lapsille

Iloa viikonloppuusi, arvoisa lukijani!

jk. Olin jo unohtanut, että eilen veivasin pyörällä kitara rivassa Tammikartanon lauluhetkeä pitämään. Turhan aikaisessa olin, sillä lauluhetki onkin vasta parin viikon päästä... minua kalvoi kyllä hämärä aavistus, mutta mitäs turhia asioita tarkistelemaan. Taitaisin tarvita lepoa loman jälkeen!

Kevään tuulahduksia Saksan maalta näiden kaikkien kukkasten myötä!