Kategoriat: Ajankohtaista

Surumieliset pehmot odottavat romanialaisten lasten halauksia

Kun mitään erityistä ei tapahdu, on vähän tylsää. Mutta samalla tulen salatulla tavalla hoidetuksi juuri tylsistyneessä tilassani. Se on vähän kuin kilpajuoksijan lähtötouhut ennen lähtölaukausta. Ilman valmisteluja ei tapahdu liikkeelle lähtöäkään.

En tosin ole

menossa muuta kuin espanjan tunnille huomenna, sittemmin kuntosalille ja tytär saattaa tulla käymään lapsineen. Mutta se onkin jo melkoista säpinää näihin viikonlopun kuvioihin verrattuna. Olen kävellyt ja kävellyt, ollut avanolla ja lukenut. Katsonut filmejä, kuunnellut saarnoja. Niin ja syönyt aivan liikaa. Kun en saanut illalla unta, tein vielä monta muhkeaa voileipää ja luin pari keskeneräistä kirjaa loppuun. Aamulla mokoma mässäily tietysti kenkutti. Toinen on juoppo, toinen syöppö.

Lauantaina oli johdatusta,

kuten aina. Aamulla rukoilin ja kyselin, mitäs tänään. Kun sitten olin avannolle lähdössä, soitti eräs seurakuntalaisemme ja pyysi siskonmakkarasopalle ja Raamattua lukemaan kanssaan. Niinpä tein pitkän kävelylenkin, kävin avannolla välissä ja kun illansuussa palasin kotiin, oli lenkkiä tullut reilut 10 km. Ja maha oli täynnä makkarasoppaa ja mieli virkeä!

Tänään

laahustelin kotosalla iltapäivään asti, kunnes lähdin Arin luo. Leikkasin hänen hiuksensa pari päivää sitten, nyt soittelin vähän pianoa ja Ari sai kuunnella vieressä kunnes menimme kahvilaan pariksi tunniksi. Arin kotokylän kaveri soitti ja juttelin hänen kanssaan pitkän tovin kahvilassa ollessamme. Ari voi tätä nykyä aika mukavasti, on virkeä ja iloinenkin tapansa mukaan.

Eilistä pilvisyyttä, kylmää tuulta, mutta vähemmän pakkasta

Äiti vinkkasi

katsomaan Taivaallista menoa, mutta olin silloin sairaalassa. Katsoin kotona Areenalta, suosittelen:

http://areena.yle.fi/1-2983825

Sain omankin elämäni suhteen toiveikkuutta tuosta ohjelmasta. Jospa vielä avautuisi jotain mielenkiintoista työtä! Herra tietää, mutta ei vielä kerro. Ajallaan kaikki kyllä tapahtuu ja nytkin elämä on hyvin.

Ryhdynkin kuuntelemaan

päivän saarnoja www.lhpk.fi -sivustolta. Ja espanjan kappaletta pitäisi vielä lukea, että saan sanoja haltuuni.

Iloista mieltä uuteen viikkoon, arvoisa lukijani!