Kategoriat: Ajankohtaista

Eräs miniöistäni aikoi katsoa Autolla Nepaliin -ohjelman ja minä katsoin sen juuri Areenalta. Olipa se huikea! Kaverukset ajavat Nepaliin volkkarilla ja tuovat sieltä koruja Suomeen myytäväksi. Tarkoituksena oli saada kastittomille koulu ja ihmisarvoisempaa elämää. Hehän ovat yhteiskunnassaan eläimiäkin alhaisemmassa asemassa.

Matkalla sattuu kaikenlaista, matkakuvat ja kerronta ovat aitoja; kuin olisi itse mukana. Ja poikien reissu poikii enemmän hyvää kuin he osasivat odottaa. Poikien liikuttuneisuus siitä, että he ovat saaneet olla mukana jossain näin upeassa, viimeistään kirvoittaa itkun katsojaltakin. Suosittelen siis lämpimästi sinua, hyvä lukijani, katsomaan tuon elokuvan!

Viikonlopun aikana olen tavannut

kaikkia nuortemme perheitä. Eilisiltana olimme kakkospoikamme 30-vuotissynttäreillä, menin sinne Arin kanssa invataksilla ja sitten palasin vielä nuorten kanssa iltaa viettämään, kun olin saanut Arin takaisin sairaalaan. Reissu meni erinomaisen hyvin ja Arikin oli mitä tyytyväisin. Nyt nuoret ovat matkalla Tampereelle ja Espooseen.

Kävin kävelemässä kosteassa, perin marraskuisessa säässä. Nyt vaan yritän päästä maan pinnalle äskeisen filmin ja viikonlopun tapaamisten jälkeen. Kirkkoon en enää iltapäivällä kaikkien lähdettyä jaksanut.

Eve, 5v,

pakkasi kanssani Romanian lasten joulupaketteja. Hän oli tehnyt kortin jokaiseen pakettiin ja auttoi laittamaan nalleille hiuspompuloita jalka- ja rannekoruiksi. Itse sidoin nalleille nauhan kaulaan. Ensi viikolla saan paketit lähtemään käsistäni eteenpäin. Sitten voin seurata niiden kuljetusta perille facebookin kautta.

Puuhailua Even kanssa

Ilosanomapiirissä

Suklaakuorrutus vielä puuttui tässä vaiheessa

olimme jälleen kahden Mimmin kanssa. Luimme Johanneksen 15. luvun ja juttelimme siitä sekä rukoilimme. Innokkaita tai innottomia tulokkaita piiriin ei löytynyt, joten jätämme sen hautumaan yli joulun.

Keittelen kahvia

ja palailen sohvailemaan. Huomiset espanjan läksyt ovat tekemättä. On kerättävä voimia tulevan viikon haasteisiin.

Iloa sinunkin viikkoosi, arvoisa lukijani!