Kategoriat: Ajankohtaista

Eilen tallustelin

yhteensä noin 20 km ja väsymys tuntuu tänään! Lenkki Vaasan Kävelijöiden kanssa meni sutjakkaasti, kun oli juttuseuraa. Meitä oli 13 kävelemässä. Joka sunnuntai klo 10 ryhmä tekee parin tunnin lenkin, säästä riippumatta. Luulen, että menen toistekin.

Illalla lähdin uudestaan kävelemään, sillä oli niin kaunis sää. Tein melkein yhtä

Upea "värielokuva" rannassa illalla!

pitkän lenkin huomaamattani, kun olin puhelimessa. Tänään kävin ostamassa handsfreen, sillä kylmä kangistaa näpit, jos aion jutella kävellessä. Lapasia ei voi pitää yhtä aikaa kännykän kanssa.

Aamusella

Pakkaseton yö, kostea aamu

kävelin uimaan. Kävin hoitamassa joitakin asioita kaupungilla samalla. Tein listaa asioista, kun on monta muistamista, eivätkä tekemiset pysy mielessä, jos en laita ylös niitä. Touhutessani olen kuunnellut saarnoja. Toistamiseen Wille Huuskosen saarnan, sekä Petri Hiltusen ja Kalle Väätäisen saarnat. Wille sanoi muun muassa, että työpaikkaa voi vaihtaa, jos siellä ei ole hyvä olla. Mutta puolisoa ei saa vaihtaa. Hän rohkaisi uskomaan Jumalan sanaan ja luottamaan Jumalaan. Kannattaa kuunnella hengellisiä opetuksia ja saarnoja, ne vahvistavat uskoa ja luovat toivoa.

Pitkästä aikaa leivoin sämpylöitä päivällä. Kävelin sen jälkeen Arin luo, kahvit otin taas mukaan. Parvekkeella on mukava viettää aikaa ja kuunnella Raamattua Arin kanssa, kun aurinko paistaa ja sää on sopiva. Leikkasin Arin hiukset ennen lähtöäni. Keskipoikamme tuli sairaalaan ja pääsin hänen kyydissään. Hänellä oli autoni lainassa. Haimme kaupasta pyyhkijänsulan autooni ja renkaat poika olikin jo vaihtanut. Uudet pitäisi kuulemma hankkia. Nyt vaan seuraamaan, jos jossakin olisi nastarengastarjouksia!

Kävin toistamiseen kaupassa illansuussa. Ostin lisää tavaraa Romanian lasten joulupaketteihin. Jos haluaa tehdä pakettia, joko virtuaalisesti tai itse paketoimalla, niin nyt on sen aika! Ohjeet löytyvät netistä, www.joulunlapsi.fi

Vieläkin puuttuu jotakin, mutta suuren osan sain kootuksi. Laatikoitakin puuttuu, haen huomenna lisää.

Meni liian myöhälle tämä kirjoittaminen!

Nyt en enää jaksa koota ajatuksiani, niin että kirjoittaisin jotain fiksua. Täytyy siis tyytyä näihin murusiin, mitä irtoaa. Psalmin 27 ihanat jakeet olkoot ylistyslauluni Herralle tänä iltana, ja rohkaisuksi myös sinulle, arvoisa lukijani! Omista ne itsellesi sinäkin!

Yhtä minä rukoilen Herralta, sitä minä pyydän: että saisin asua Herran huoneessa kaiken elinaikani, katsella Herran suloisuutta ja tutkistella hänen temppelissänsä.
Sillä hän kätkee minut majaansa pahana päivänä, hän suojaa minua telttansa suojassa, korottaa minut kalliolle.