Kategoriat: Ajankohtaista

...että hävitin tekstini. Jos joku juttu ärsyttää niin se, että näin tapahtuu!

Laitan siis vaan matkaltani muutaman kuvan, en nyt jaksa kovin kirjoittaa enää. Olin hammaslääkärissä tänään. Se oli yksi asiani.

Toinen oli se, että älkää suotta ostako patterilla toimivaa kynänterottajaa. Sellaiset eivät toimi. Kokemusta on kolmesta sellaisesta... Mutta sellainen käsinveivattava kannattaa hankkia, jos sellaisen löytää! Grosin kirjakauppaan sellainen tilattiin ja se on hyvä.

Onneksi sain palautettua viallisen terottimen. Sain uuden tilalle, mutta sekään ei toiminut! Onneksi en ottanut sikaa säkissä vaan halusin nähdä, että se osaa myös röhkiä. Niinpä sain rahat takaisin, kun tämä toinenkin laite oli huono.

Pisan torni vielä pystyssä
1-v synttäreillä uunissa pitsaa pihalla!
Certaldo Alto - vanha kaupunki

 

Tänään

olen kuunnellut muutaman saarnan, virkannut samalla uuden kellonremmin ja yhtä pipoa. Aloitin kuuntelemaan myös Mailis Janatuisen tunnin mittaisia opetuksia naisten päiviltä. Hän opettaa Daavidista, omaan hersyvään tapaansa. Suosittelen kuuntelemaan, ne ovat hyvin mielenkiintoisia! Löytyvät sivuilta www.lhpk.fi ja sieltä saarnat tai opetukset tai sitten Mailis Janatuinen tai joku muu puhuja.

Markus Pöyryn saarnassa viime pyhänä oli vastaus erääseen kysymykseen, jota pohdin jollekin muutama aika sitten: miksi profeetan sanotaan ojentautuneen kuolleen pojan yli kolme kertaa ennen kuin poika aivasti ja heräsi kuolleista. Vastaus kysymykseen oli suurempi kuin osasin kuvitella. Meillä on suuri, ihmeellinen Jumala!

Firenzen kukkasia

Kuuntelin myös

uutta luterilaista virsikirjaa. Sellainen on ollut käytössä pienimuotoisesti omassa Mikaelin seurakunnassamme, mutta nyt "koelaulujen" jälkeen on julkaistu paksumpi, jossa on paljon uusia, hyviä virsiä sekä myös Psalmit ja päivärukouksia ja muuta. En ole nähnyt vielä kyseistä kirjaa, mutta aion ostaa sen itselleni, ja siitä myös nuottipainoksen, jahka sellainen tulee painosta.

Netistä voi kuunnella kyseisen virsikirjan jokaisesta virrestä ensimmäisen säkeistön. Itselleni tähän mennessä satuttavin ja puhuttelevin on virsi 718, löytyy:  http://www.lhpk.fi/virret/

Kasarmintorilla

myydään torstaisin maataloustuotteita: tuottajat myyvät suoraan asiakkaille. Itsekin tilasin facebookin ryhmän kautta porkkanoita, parsakaalta ja muuta ja lähden niitä hakemaan. Iltasella saanen tyttären ja lapsenlapsen kylään luokseni. Tänään en mennyt Arin luo, mutta huomenna olen taas menossa.

Voi hyvin, arvoisa lukijani, toivottaa aika väsynyt reissaaja!