Kategoriat: Ajankohtaista

Syksyn värejä, tänään 9.30

Jahas, matka siintää edessä. Olen poissa kotoa 12 päivää, mutta otan vain pienen matkalaukun mukaani. Köröttelen aluksi Onnibussilla, mutta jatkan siivekkäällä maanantaina. Jos Herra suo.

Olen viikonlopun pojan perheen luona. Seikkaileva leikkimökki on pakattuna lapsenlasta varten. Vietämme antoisia lukuhetkiä, siitä olen varma. Nautin lukemisesta varmasti ainakin yhtä paljon kuin tytär. Vietämme yhden yön kahdestaan. Ehkä keksimme jotain hauskaa seikkailuakin. Olemme mielikuvitukseltamme samaa tasoa 5-vuotiaan Even kanssa. Hän saa johtaa orkesteria, minä hyppään vaan kyytiin!

Monenlaista

on päivään mahtunut, kiireeksi asti. Nyt vaan yritän selvitä nukkumaan ajoissa. Aamulla vien roskat, suljen ikkunat, tiskaan tiskit, otan eväät ja laukun ja marssin bussille. Viimeksi unohdin eväät, se oli katkera pala. Pakko oli käydä kuppilan valikoimilla matkan varrella.

Ehkä kirjoitan viikonloppuna vielä etelästä, en ole varma. Ensi viikon saat pitää lomaa kirjoituksistani, arvoisa lukijani! Mutta jotta sinun ei tarvitse alkaa kattoon sylkeä, voit lukea kaikki edelliset kirjoitukseni, joita on n. 2500 yhteensä. Aikasi siis tuskin tulee pitkäksi. Ja luultavasti sinulla on runsaasti muutakin mielekästä tekemistä kuin istua koneella.

Kun palaan, jos Herra suo, saat mukavaa kuvasatoa ja tarinaa matkaltani. Voi hyvin, Herra kanssasi! Kiitos esirukouksistasi sekä Arin että omasta puolestani!