Kategoriat: Ajankohtaista

Toissayön valvominen ja lukeminen verottivat voimia illalla: menin nukkumaan jo yhdentoista maissa kurja hammassärky seuranani. Tarpeeksi kun nappasin buranaa ja panadolia, niin sain viimein unen. On se ihana asia tuo nukkuminen, silloin kun uni tulee ja on mahdollisuus mennä nukkumaan!

Kuvahaun tulos haulle kuvia Jeesus opetuslapsetAamulla jatkoin buranan nappailua, kävin uimassa ja nautin aamusta. Sain mökin omistajilta cd:n, hengellisiä lauluja, virren tapaisia. Aluksi kaikki uusi musiikki saattaa vaikuttaa vähemmän kiinnostavalta, mutta nyt kun olen kuunnellut sen monesti, se on hyvin siunaava ja hoitava. Ruotsalaiselta kanavalta kuului sellaista klassista (kimotusta), joka ei minua innostanut, vaikka muuten sitä kanavaa kuuntelen mielelläni.

Onnittelut teille, jotka juhlitte tänään. Itse en ole menossa mihinkään juhliin, hammassärky ei innosta lähtemään minnekään. Yksi perhe olisi, jossa voisin käydä onnittelemassa nuoria, mutta nyt en sitä tosiaan tee. Sen sijaan odotan yhtä pojistani saunomaan ja grillaamaan iltapäivällä, kun hänen vaimonsa menee toisaalle pariksi päiväksi.

Päivän nokkoset olen käynyt keräämässä. Samalla taas kitkin pensaiden alta kaikki roskaheinät ja sellaiset. Ja nokkosia, totta tosiaan, oli taas päivän annos. Keitin vähän eri reseptillä kuin viimeksi ja oikein maukasta keitosta tuli taas.

Eilen kuuntelin Risto Soramiehen aiemmankin saarnan, viimeksi kirjoitin hänen helluntaisaarnastaan, sen raittiudesta. Tämä edellinenkin on Kuvahaun tulos haulle kuvia Jeesus opetuslapsetraikas ja tervehenkinen. Soramies on ollut 20 vuotta turkkilaistyössä Kansanlähetyksen lähettinä. Nyttemmin hän on Luterilaisen Lähetyshiippakunnan piispa. Hänetkin muistaakseni kirkkomme arkkipiispa erotti sopimattomana toimimaan pappisvirassa. Tähän on tultu, Raamattu ei olekaan kaikille ylin kriteeri kirkossamme.

Jatkan päivää lukemalla ja musiikkia kuuntelemalla. Virsiä olen myös soitellut ja soittelen edelleen, sillä huomenna soitan Kirjastonkatu 5:ssä messussa klo 17 virret ja liturgian. Tervetuloa sinne!

Siunattua toukokuun loppua, arvoisa lukijani - pian alkaa kesäkuu!

jk. Kone ei tykkää antaa kuvia, joten otin netistä! Jospa tämä kuitenkin tallentuisi.