Kategoriat: Ajankohtaista

Jos arvoisa lukija luulee, että allekirjoittanut on tehnyt kaikkea otsikossa olevaa, niin voin kertoa, etten ole. Mutta Eve on. Olin aamulla katsomassa, kun tyttöset luistelivat eteen ja taakse, pomppivat ja tekivät kivoja kaarroksen tapaisia tunnin ajan jäällä. Se oli hauskaa katseltavaa.

Iltapäivällä

Onnea maratoonareille!

Even vanhemmat lähtivät puolimaratonille Helsinkiin, mutta me vanhat ja nuoret jäimme kotiin. Tai ei aivan. Heti kun auto kurvasi pihasta, kurvasimme jäätelökauppaan. Sinne oli matkaa kolme kilometriä, joten Eve hyppäsi pyörälle ja minä jaloille.

Se oli aikamoista kurvailua. Even pyörä mutkitteli laidasta laitaan, mutta kiltisti tyttö pysähtyi aina suojatien eteen odottamaan minua. YlämKäet työnsin pyörää takana olevasta tangosta ja alamäet pidin kiinni, ettei pyörä saanut liikaa vauhtia. Kaupassa Eve veti ostoskärryä kuin poni kuormaa ja lastasimme kyytiin herkkuja.

Paluumatkalla

pysähdyimme kahdesti syömään eväitä. Jäätelöä ja suolasarvia, vettä päälle. Niin sitä päästiin kotiin taas. Pyöräilijän voimat alkoivat hyytyä ja pyörässä ilmeni aina vaan lisää vikoja.

Olen tutustuttanut lapsosen Mr Beaniin. Olemme hohotelleet jo monta juttua netistä ja kohta taas teemme niin. Vielä ennen vanhempien tuloa syömme ruokaa ja päälle lättyjä. Aika kuluu rattoisasti. On tosi mukava, kun meillä on tällainen pian 5-vuotias lapsonen, vaikkakin kaukana Vaasasta, mutta piankos tänne hurauttaa junalla tai bussilla, kun tilanne sallii.

Lapsen mielikuvitus

on huima, jos aikuiset eivät sitä lannista. Yleensä viimeistään koulussa luovuus tyrehtyy monella, kun pitää pysyä tietyissä raameissa sekä

Nyt Eve ajelee jo isommalla pyörällä

piirtämisessä että muussa. Mutta Eveä eivät vielä rajoitukset estä: hän on tehnyt sekä housut että hameen pahvista itselleen. Samoin matkalaukku, passi, "meikipusi" ja monta muuta tarpeellista tavaraa on syntynyt. Ja mitä vielä syntyykään, kun aikaa vähän vierähtää!

Taitaa olla Mr Beanin

katselun aika kohta puoliin. Mukavaa iltaa sinullekin, arvoisa lukijani!

Jäämme odottamaan, milloin maratoonarit pääsevät maaliin ja kotiutuvat!  jk. Jahas, poika jo maalissa, alle kahden tunnin reilusti, hienoa!

Uusia kuvia liitän vasta kotona.