Kategoriat: Ajankohtaista

Joskus johdatus on sitä, että tekee niitä tavallisia arkisia askareitaan ihan ilman mitään kommervenkkejä. Toisinaan taas Jeesuksen seuraaja saa nähdä, että ikään kuin joka askelta johdetaan tietyllä lailla. Olipa niin tai näin, Jeesus sanoo tänäänkin:

Ole turvallisella mielellä, minä olen voittanut maailman.

Rasiat ja laatikot auttavat pitämään putelit kurissa

Siivousta

Innostuin kodin laatikoiden ja muun sälän siivoamisesta. Se homma on nyt vähän tauolla, sillä tänäänkin menen auttamaan eräässä minulle uskotussa tehtävässä. Sekin on siivoamista, viimeisen päälle.

Eilen jynssätessäni koin sellaista iloa, että harvoin koen: tiesin, että juuri tässä minun kuuluu nyt olla. Ihanaa, ihmeellistä. Melkein itku tuli silmään.

Mieleeni tulee mies, jonka tehtävänä keskitysleirillä oli polkea alastomana ihmisp:aa. Kukaan ei tullut lähellekään, joten mies sai rauhassa laulaa ylistystä Jumalalle.

Väärät avaimet

tulivat eilen mukaani, kun lähdin juosten rantaan uimaan mennäkseni. Olin ottanut kotiavaimien sijasta pyykkituvan avaimet, joilla ei uksi auennut myöskään avantokopille, joten kapusin aidan yli. Palattuani uimasta juoksahdin Arin luo vara-avaimia hakemaan.

Ari ilahtui nähdessään minun tulipunaisen naamana yhdeksältä aamulla huoneessaan. Hyvä hetki.

Nyt on lähdettävä kiitämään. Siunattua päivää tänään, arvoisa lukijani!

 

jk.Kaikki minä voin hänessä, joka minua rakastaa!