Kategoriat: Ajankohtaista

Ehtoolliskirkossa alttarilla polvistuessani tänä iltana koin vahvasti: syntini on anteeksi annettu, tämä on ihmeellistä! Se tuo ilon, vapauden ja onnen!

Tänään olen voinut paljon paremmin kuin alkuviikolla. Vaikka leivoin, pyykkäsin, kävin Arin luona ja illan tullen kirkossa, olen hyvässä kunnossa. En kuitenkaan aio ruveta revittelemään toistaiseksi, etten sairastu uudelleen.

Sain Arin sukat valmiiksi!

Arin luona istuimme vakiopaikassamme ikkunan ääressä. Ari selkä ikkunaan, minä katse ikkunaan ja Ariin päin. Koen täydellistä lepoa, kun näen Arin, saan istua keinussa, kutoa ja olla. Jalkoja pidän jakkaralla ja näen männyn huojuvan ikkunan takana.

Kun Ari väsähti,

hoidin hänet nosturilla vuoteeseen ja hoitajat tulivat siitä jatkamaan. Itse menin Marian (nimi muutettu) kanssa kahvittelemaan päiväsaliin, jossa hän vietti aikaa miehensä kanssa. Minulla oli kahvia, Marialla pullaa. Hyvä hetki meillä, vertaistukea parhaimmillaan.

Ajattelin mennä vielä Arin luo, mutta hän nukkui sikeästi enkä raaskinut herättää. Pyysin hoitajaa kertomaan terveiseni myöhemmin ja lähdin kotiin.

Päivän Lagus-annos:

Sinun tulee lujasti ja uupumatta pysytellä Herrassa ja totuttautua siihen, ettet mitenkään vaadi etkä odota mitään parempaa itseltäsi kuin kaikkea sitä aatamillista, mitä itsessäsi näet.

Niin, sinä et suorastaan edes saa tahtoa mitään parempaa kuin elämässä ja kuolemassa peräti turmeltuneena syntisenä ahkerasti kaiken laiskuuden uhalla puhutella Kristusta, joka kyllä näkee sinut ja kuulee sinua ja jolla on suurempi halu auttaa sinua kuin sinulla saada apua.

Tässä sinun on suututtava vanhaan luontoosi ja kirottava se kaikkine pyhyyden pyrkimyksineen ja huomattava, ettei sinun pidä pusertaa itsestäsi semmoista, mitä sinussa ei ole.

Ja lisäksi, lue Wilcoxin `Hunajanpisaraa` ja mieti sitä. -S. 212. kpl 135. 

Toivotan siunattua pääsiäisen aikaa, arvoisa lukijani. Toivottavasti saat lepoa ja kaikkea sitä, mitä eniten tarvitset elämääsi juuri näinä aikoina!

Caption