Kategoriat: Ajankohtaista

Päivät solahtavat uomiinsa ja kiirettä pitää, että ehtii huokaista välillä. Mutta olenpa tosi iloinen, kun huomaan toipuvani koko ajan pikku hiljaa uupumuksestani.

Sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan,

sanoo Sana. Ulkokuori rapistuu, mutta henkisesti ja sisäisesti elvyn. Jumala on ollut niin hyvä minulle, hän on antanut runsaasti ilon ja kiitoksen aihetta.

Kahvihetki tyttären kanssa

Tyttären kanssa kännykkää

ostamassa eilen. Tietysti Manda oli mukana, se on selvä. Sitä ennen söimme ja palatessamme joimme kahvit. Otin käyttöön hienon kahvikannun, jonka olen saanut vanhalta pariskunnalta. He eivät sitä tarvinneet.

Löysin kirpparilta suodattimen ja suodatin kahvin tuohon kannuun - se maistui tavallista paremmalta! Yleensä juon pikakahvia, kun tuntuu turhalta keitellä yhdelle ihmiselle.

Oranssin pannumyssyn

sain serkultani Elmalta noin 40 vuotta sitten. Se on kulkenut mukanani nämä vuosikymmenet ja tästä eteenpäin. Se on hyvin tarpeellinen aika ajoin.

Kännykkä siis löytyi

ja olen jo vastannut siihen pari kertaa. En toki osaa sen hienouksia vielä, mutta vähitellen opin sen, mikä tarpeen on. Haluan nettiyhteyden mennessäni huvilalle ja sen takia vekottimen hankinta tuli ajankohtaiseksi.

Kaktukset ovat kiitollisia kukkijoita

Päivän annos Lagusta.

  Lagus kirjoittaa isälle, joka on ilmoittanut lapsensa  kuolemasta ja pitää sitä Jumalan rangaistuksena:

 On kyllä totta, että olet tehnyt syntiä ja pahoin kaikessa. Se, että Jumalan johtamana olet saanut ja saat terveellisen ristin, kärsimyksiä ja murheita kannettavaksesi, se juuri kuuluu parannukseen ja elämän tiehen, eikä sitä voi niistä erottaa, sillä koettelemus on tarpeellista harjoitusta ja nöyryyttää sielua.

Mutta se ei ole rangaistusta, vaikka pelästynyt omatunto mielellään tahtoisi hakea siihen syyn synnistä ja meissä olevasta turmeluksesta. -s. 196,197, kpl 124

Caption

Narsissit ja muut kukkasipulit

kannattaa upottaa kukkapenkin multaan sen jälkeen, kun ne lakkaavat purkissa kukkimasta. Vuoden tai parin päästä ne saattavat kukkia penkissä. Näin juuri meidän tallin päässä kukan varsia, sillä olen vienyt sinne aina vanhat sipulit.

Kuvan narsissit kukoistavat ystäväperheen takapihalla pääsiäistä ja lasten perheiden vierailua odottamassa.

Jumala luo uutta, luonnossa ja ihmisissä

Tänään

sain tyttären taas hetkeksi vieraaksi, kännykkäavuksi, kun hän tuli muutenkin kaupunkiin vauvan kanssa asioille. Sen jälkeen lähdin Arin luo esittelemään kännykkääni ja otin meistä kuvankin. Ari näkyi nenästä ylöspäin, minusta näkyi toinen puoli naamaa.

Kävin vielä yhtä uutta kotia katsomassa iltapäivällä ennen kaupassa käyntiä. Palautin ostamani pyörän sisäkumin. Vääränlainen.

Lenkkeily jäi tältä päivältä. Kurkku tuntuu vähän karhealta ja väsyttää. Nautin siis vain kotiolostani!

Nauti sinäkin. arvoisa lukijani!

Minusta on kiva kattaa kauniisti vieraalleni (tyttärelle), sillä itsekin sain reissullani taas istua valmiiseen pöytään