Kategoriat: Ajankohtaista

Kävin kotipuolessa sukua tapaamassa. Serkkuja, tätejä, ystäviä, veljiä ja äitiä. Ja muutakin sukua, sillä sukua taisivat olla kaikki, joiden kanssa jotain ajatuksia vaihdoin.

Kukaan ei muista, että pihlajat notkuisivat marjoista joulukuussa. Tilhet eivät ehdi syödä.

Yksi mukavia juttuja oli käydä kotimetässä kävelemässä äitin kanssa. Sieltä poimin syksyllä runsain määrin puolukoita, vieläkin niitä oli. Eihän niitä poimimalla saa loppumaan, jos niitä on. Nyt olivat aika kirpeitä monen pakkasen jäljiltä.

Kaunista jälkeä on metsuri tehnyt ja luonto kasvattanut!
 

Iltarusko oli kaunis sekä siellä Keskipohjanmaalla että täällä Vaasassa eilen illalla.

Kuin vesiväreillä maalattu, mutta aito näkymä se on!
Pöydän ääressä ystävien kanssa kahvittelimme ja jaoimme elämäämme
Näin nättejä olivat joulukynttilät Nivala-cityssä!
Oli ihmeen hyvä kotiin tulla taas!

Palasin Karhulan kautta, kävin tyttären perheessä tulomatkallani riisipuuroa syömässä ja kahvit juomassa. Kotona purin tavarat ja lähdin Arin luo. Illalla seurakunnan raamattupiiriin nauttimaan yhteisestä uskostamme. Ja illan päätteeksi makoisat löylyt pihasaunassa.

Tämä on onnea, tämä on elämää!

Kiitos rakas suku, kiitos oma perhe! Kiitos Jumala, että olet näin hyvä!

2011

En löytänyt

ensimmäistäkään Suomen lipun kuvaa varastoistani! Niinpä laitan tämän Suomen sinivalkovärisen luontokuvan muistuttamaan huomisesta maamme itsenäisyyspäivästä meitä.

Kiitos Jumala isiemme maasta ja isiemme työstä. Älä anna heidän uhrauksiensa mennä hukkaan niin että tuhoamme luontomme ja menetämme uskomme sinuun, Jumala, rakas taivaallinen Isämme, joka lähetit Poikasi sovittamaan jokaisen suomalaisenkin synnit, niin että me pääsemme uskomalla häneen sinun luoksesi, kun aikamme päättyy.

Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle, arvoisa lukijani!