Kategoriat: Ajankohtaista

Kuuntelin tänä iltana Rukous Suomen puolesta -ohjelman klo 18  sekä Radioraamattupiirin joka tuli sen jälkeen, jälkimmäisen osoite on

www.radioraamattupiiri.fi

Olen kuunnellut niitä ennenkin, mutta tänään raamattupiiri oli erityisen tärkeä, koska siinä keskusteltiin Roomalaiskirjeen 7. luvusta. Ihminen on samaan aikaan pyhä mutta myös syntinen. Tämähän on ilmiselvä ristiriita, sovittamaton asia. Mutta näin vain on. Emme pääse syntisyydestämme, mutta sen sijaan meidän tulee ojentautua uskomaan, että olemme Jumalan lapsia. Osallistumalla seurakunnan elämään, lukemalla Raamattua ja kuuntelemalla uskoa tukevia ohjelmia uskomme vahvistuu ja saa ravintoa.

Suosittelen kuuntelemaan netistä tuon ohjelman.

Kerro, jos haluat kuusikulmion ohjeen!

 

Käsitöitä

olen tehnyt entiseen tapaan. Aloitin virkkaamaan puseroa itselleni, mutta purin sen. En jaksanut, ei huvittanut. Sen sijaan rupesin kyhäämään tällaisia kuusikulmioita. Teen niistä peiton tai ehkä huivin, sen näkee sitten, mikä siitä tulee.

Säätila tänään

on ollut sateinen ja pilvinen. Suoraan verrannollinen on ollut myös oma säätilani. Aivan lässähtänyt olo koko päivän. Sain hinatuksi itseni kirpputorille, mutta en jaksanut ostaa mitään, vaikka velloin jotain puseroita siellä.

Poika kävi

palauttamassa autoni ja asentamassa korin pyörääni. Mahtavaa! Hyvä oli nähdä, millaista on, jos koria ei ole. Nyt nautin siitä sitä enemmän, kun rahdattavaa on aina, kun olen liikkeellä. Sepäs olikin työläs asennettava, en olisi kyennyt itse työtä tekemään. Onneksi on tuo yksi poika Vaasassa asumassa, hän auttaa mielellään.

Muitakin ajatuksia

on päässäni pyörinyt, mutta yksikään ei pompsahda nyt esiin. Siirryn siis sohvalle lukemaan. Tai mahdollisesti katson Miss Marplen. Kävin tänään täydentämässä varastojani dvd:den suhteen. Sain myös miniältä pinkan katsottavaa. Samalla voin tehdä käsityötä. Tietysti voisin olla tekemättä mitään, mutta se on minulle vaikeaa.

MINÄ OLEN VARMA SIITÄ, ETTEI KUOLEMA EIKÄ ELÄMÄ, EIVÄT ENKELIT, EIVÄT HENKIVALLAT, EI MIKÄÄN NYKYINEN, EIKÄ MIKÄÄN TULEVA VOI MEITÄ EROTTAA JUMALAN RAKKAUDESTA, JOKA ON KRISTUKSESSA JEESUKSESSA, MEIDÄN HERRASSAMME.-Room 7-

Voi hyvin, arvoisa lukijani!

jk. Ihan pian tulevat kirjaluettelot sivuilleni - Jyrki on uurastanut kovasti!