Kategoriat: Ajankohtaista

Kiitos sulle Jumalani,

armostasi, kaikesta.

 

Virren sanoin aloitan, virsillä jatkan päivällä sairaalassa, kun menen laulattamaan vanhuksia ja muita potilaita.

Vesimittari ja kenkälusikka ja lehti jalkojen alle kulkevat repussa mukana uimareissulle.

 

Raamatusta

Jumala puhui sanoja 2.Moos 23. luvussa. Ne minäkin uskossa otan itselleni:

 "Katso, minä lähetän enkelin sinun edellesi varjelemaan sinua tiellä ja johdattamaan sinua siihen paikkaan,jonka minä olen valmistanut.
 Ole varuillasi hänen edessään ja kuule häntä äläkä pahoita hänen mieltänsä. Hän ei jätä teidän rikoksianne rankaisematta, sillä minun nimeni on hänessä.
 Mutta jos sinä kuulet häntä ja teet kaikki, mitä minä käsken, niin minä olen sinun vihollistesi vihollinen ja vastustajaisi vastustaja.
Sillä minun enkelini käy sinun edelläsi ja johdattaa sinut
..."

 

Tammikartanossa lauluhetkeä pitämässä tänään Ari seuranani

Ari pärjäsi hyvin lauluhetken, ei yskinyt eikä mitään. Minusta tuntui, ettei laulu kulkenut ja kitarakin vaikutti epävireiseltä. Kumma, että joskus on niin helppo laulaa ja toiste taas homma on raskassoutuista. Väkeä oli kuitenkin useampi kymmenen ja menen jatkossakin kerran kuussa pitämään tuon kolmen vartin hengellisen tuokion. On ihanaa, kun voin toivottaa Jumalan siunausta ja kiittää kaikkia, kun tulivat.

Vaeltamaan!

Jos aikoo vaeltamaan pitempiä matkoja, tarvitsee kengät, jotka ovat sitä varten tehdyt. Terhi bongasi minulle nettikirppikseltä Salomonit ja hain ne tänä iltana. Omat pohjalliset vaan paikoilleen ja sopivilta tuntuivat. Testailen niitä tietysti.

Lenkilläkin olin, paitsi aamulla uimassa tietysti. Juoksin 6 minuuttia kahteen kertaan, välillä vähän kävelyä. Huomenna on vapaata tuosta rehkimisestä.

Kirpparilta sain upeat vaelluskengät!


Ahneen lopun me tiedämme...

 Olin erään yhdistyksen mukana ruokailemassa ja söin koko ison annoksen. Olisin voinut osan jättää. Huomasin olevani täysin ähky vasta, kun nousin pöydästä. Vyörymällä sain selvitä kotiin. Illan aionkin olla sisällä, lukea ja kirjoitella.

 Rukouspyyntö!

 Minulla on muuan tärkeä asia huomenna toimitettavana. Jos haluat, ristipä kätesi ja pyydä, että

 Jumala vastaa tahtomallaan tavalla. Hänhän se lopulta tietää, miten asioiden pitää mennä.

KAIKKI MINÄ VOIN HÄNESSÄ, JOKA MINUA VAHVISTAA. Tämä rohkaiskoon minua, kuten sinuakin, arvoisa lukijani, menemään eteenpäin uskon varassa Jumalaan turvaten!

Lepoa ja rauhaa!