Kategoriat: Ajankohtaista

Aamun uimareissun näkymää

Kaunis päivä, merivesi +15, ilma aamuvarhain kuulemma +6, mutta päivällä jopa 15 astetta.

Kävin uimassa vasta kahdeksan maissa, sillä valvoin yöllä ja nukuin aamulla pitempään kuin tavallista. Aamu oli oikein kaunis, meri tyyni ja aurinko jo noussut. En päässyt vieläkään avantouimarien pukukoppiin, punaista näytti, kun läpykkää vilautin mittariin. Harmitti. Ei huvittanut könytä aidan yli tällä kertaa. Menin uimarannan laiturille ja sieltä oli oikein passelia käydä uimassa, kuten olen koko kesän käynyt.

Erään evankelistan kohtalo puhuttelee. Hänen elämänsä on loppumaisillaan, ellei sitten Jumala tee jotain poikkeuksellista, ihmettä suorastaan. Hän voi sen tehdä, kun rukoilemme. Herra paranna veljemme, jos se sinun suunnitelmaasi sopii!

Mutta voi olla, ettei hän tee sitä ja sekin on otettava Jumalan kädestä. Tapahtukoon Jumalan tahto. Se on paras rukous aina ja joka tilanteessa.

Ostin D3-vitamiinia. Olen niin kummallisen väsynyt, että pian alkaa masentaa. Rukoilen, että tästä on apua ja piristyn. Nukuin päiväunet, se auttoi, mutta sen jälkeenkin väsytti.

Yhtäkkiä mieleeni tuli, että voisin mennä Mummia tapaamaan, jos hän on kotona. Hän oli, ja vietimme iltaa Raamattua lukien, rukoillen ja jutellen. Lopuksi joimme teetä ja söimme toistemme leivonnaisia. Nyt on hyvä mieli. Ystävien seura on niin todella tärkeää ja virvoittavaa.

Paljon on aihetta lapsella kiittää, eikö niin, arvoisa lukijani!

Mummin kukkaset