Kategoriat: Ajankohtaista

+12 ilma ja +18 merivesi aamulla klo 7.

Näin teeveessä tutut kasvot 29 vuoden takaa! Eikä kenen tahansa kasvot, vaan henkilön, jonka kautta saimme Arin kanssa väkevän profetian tuolloin.

Sain eilen digiboxin, joka nyt sitten ei toimikaan kunnolla. Kuva jää jumittamaan, teksti ja puhe jatkuu. Toisinaan nekin pysähtyvät. Romuvehje? Nyt kuvassa jumittaa kyseisen henkilön kasvot. Minusta tämä on aika mielenkiintoinen "sattuma"!

Eilen kirjoitin, että lepään rukouksessa, en sodi, en taistele. Tänään luin luotetun raamatunopettaja Alan Redpathin kirjaa, jossa hän kirjoittaa nimenomaan, että
"rukous ei ole pelkkää hokemista; se on sodankäyntiä. Todellinen rukous käy taisteluun."
-s 20, Jumalan uskollinen palvelija; tutkielma Nehemian kirjasta

Minulla on varmaan taisteluväsymystä. Tunnen olevani laivassa, jonka kapteeni on turvallinen Mestarini. Hän vie minua turvallista reittiä läpi myrskyjen ja vaarojen. Minä vaan makaan kajuutassa ja odotan ruoka-aikaa. En jaksa ajatella, mihin laiva on viemässä. Vieköön minne vie. Jätän Mestarini huomaan kaiken.

Redpath kirjoittaa:
"Kun Jumala tarttuu ihmiseen ja alkaa käyttää tätä palveluksessaan, Hän näyttää tälle ensiksi hänen täydellisen kyvyttömyytensä, riittämättömyytensä ja kelvottomuutensa edessä olevaan tehtävään. Näin Nehemiaa valmistettiin."
-s. 18

"Kiinnitä katseesi ristiin ja Jeesuksen lävistetystä kyljestä vuotavaan haavaan. Silloin saat oppia jotakin siitä, mitä on tehokas rukous. Nehemian rukouksen perustana oli Sana, se pohjautui Jumalan lupauksiin, ja sen juuret olivat Jumalan aikaisemmissa teoissa."
-s. 20

Tänä aamuna löysin jälleen mielenkiintoisia aarteita uintireissullani. Toivoin eilen, että minulla olisi ollut jäägeelipakkaus, kun sääreni turposi, mutta ei ollut. Nyt on. Löysin sellaisen ynnä kaksi kylmäkallea kadun varrelta. Kävelyreissut ovat samalla mahdollisia aarresaarikokemuksia.

Pyörätön ja autoton kausi on ollut väistämättä jalkapatikkakautta. Yhdestä varpaasta on irtoamassa kynsi, toisessa on kipeä rakko varpaan kärjessä. Kengät minulla on kuitenkin hyvät eivätkä vaivat estä kävelemistä. Nautin joka metristä.

Huomenna joku Pelle Peloton taas kurkistaa autoni konenpellin alle. Rukoilen, että hän tietää, mitä tehdä.

Nukuin makeat päiväunet klassisen musiikin soidessa taustalla. Jonkin ajan päästä lähden marssimaan Kirjastonkatu viiteen sämpylät repussa. Palvelen kahvittamisessa Kaiserin kanssa messun jälkeen. Odotan seurakunnan kohtaamista messussa, ehtoollista ja Jumalan sanan opetusta. Pastori käy Arin luona ennen messua, Arikin pääsee osalliseksi ehtoollisyhteydestä pyhien kanssa, kuten ehtoollisessa tapahtuu.

Uikkarit ovat kuivaneet ja taas kastuneet pyykkinarulla. Sellaisia ovat säät tätä nykyä.

Olkoot sinun myrskysi ja tyynesi turvallisia, ja ne ovat, kun olet Isän kädessä, arvoisa lukijani!