Kategoriat: Ajankohtaista

Viimeisimpiä kehitelmiä rintarosseiksi

Kova tuuli jälleen tänään, suorastaan kylmää. Aurinkoista kuitenkin, vaikka pari tippaa satoi vettäkin.

Kuuluisat säveltävät ovat usein saaneet jonkin teeman, jota he toistelevat musiikissaan eri lailla sitä ilmaisten. Minä teen samaa, tällä kertaa tölkinnipsujen suhteen. Kehittelen erilaisia "teemoja", vaikka lopputuloksena on aina yksi ja sama rintarossi. Niitä värkkään samalla, kun kuuntelen saarnoja netistä tai katson Kyläsairaalaa. Nepä ne ovat minun suosikkini, joita seuraan.

Tänään hihittelin itsekseni, kun seisoin kylmässä tuulessa kesäaamussa vähän ennen kello seitsemän Hotelli Vaakunan nurkalla. Meillä oli tapaaminen Mirken kanssa, sillä aioimme aamiaiselle Vaakunaan. Sitä menoa olemme teetelleet kuukausitolkulla.

Nyt meillä oli aihettakin: Mirkellä ja hänen miehellään on tänään hääpäivä. Eihän siinä aviomiestä tarvittu, kun me naiset nautimme aamiaista pitkän kaavan mukaan. Itsehän olen harrastanut yksinjuhlimista vuosikaudet, mitä aviopuolisoon tulee. Ikävä kyllä näin olen joutunut tekemään.

Kahden aikana tarvitsi syödä seuraavan kerran.

Päivällä suoriuduin Kuntosalille. Voitin viikon käynnit Lady Linelle ja päätin ottaa härkää sarvista ja mennä rehkimään. Homma alkoi vähän kehnosti, sillä menin kävelymatolle, mutta en osannut käynnistää sitä. Pyörää sentään osasin polkea. Seurasin kuin hai laivaa erästä rouvaa, joka taitoi salin salat.

Lopuksi kökötin infrapunasaunassa vartin verran ja keventynein mielin kävelin kotiin. Hyvää teki, totta kai.

Loppupäivä onkin mennyt levätessä uurastuksesta. Olen lukenut, vähän korjaillut jotain vaatetta. Laittanut ruokaa ja syönyt pitkän kaavan mukaan kuten aamullakin.

Olde soitti illalla, rukoilimme ja jaoimme elämää. Ystävät ovat elämän suola ja höyste.

Jaakko Haavio kirjoittaa:

"- - Jumalan sanaa et voi mielin määrin paloitella ja paketoida. Et voi valita esim. mieleisiäsi Jumalan käskyjä noudatettaviksesi ja jättää toiset sivuun. Evankeliumi on samoin täydellinen ja jakamaton. Et voi pelastumisesi asiassa uskoa jotakin Jumalan suoritettavaksi ja hoitaa itse loput."
-Jumala on rakkaus -kirjasta

Iloa sinulle, arvoisa lukijani!