Kategoriat: Ajankohtaista

Vaskiluodon silta, joka valmistui viime vuonna.

Kova tuuli, aurinkoista.

Nukuin kuin tukki, eilen en ollut auringossa! Lenkilläkin kävin illalla aurinkolasit silmillä, mikä näytti varmaan gansterihommalta, kun aurinko ei enää paistanut. Sama miltä näytti, päänsärky pysyi poissa.

Aamulla pyykinpesu, koko päivän vietin ystävän kanssa. Emme ole tavanneet pariin vuoteen emmekä soitelleetkaan erinäisistä syistä. Tänään sitten purimme koko repun. Jumala johdatti vieläpä erityisen ihmeellisesti niin, että näimme, miten minuutintarkka on Jumalan aikataulu. Hän ei myöhästy koskaan eikä tee virheitä.

Kävimme syömässä kasvisravintolassa. Ruoka ei ollut erityisen herkullista tällä kertaa, mutta maha täyttyi terveellisestä sapuskasta.

Kun palautin ystäväni tyttärensä luo, menin oman tyttäreni luo käymään. Joimme kahvia, juttelimme, rukoilimme. Vävypoika ja Petri morsiamineen olivat pyykkikoneenostoreissulla ja muutenkin muuttohommissa. Susanna muutti nuorenparin tulevaan yhteiseen kotiin juhannuksena, Petri asuu vielä omassaan, joka on myynnissä. Herra johdattakoon ostajan sille!

Sain tietää erään kohtalotoverin miehen kuolleen viime yönä. Kuolema oli tullut yllättäen sairaalassa miehen nukkuessa. Lääkärit olivat varmoja miehen pikaisesta kuolemasta jo montakymmentä keuhkokuumetta sitten, mutta nyt täyttyi Jumalan aika. Suren ystävän rinnalla, otan osaa!

Saunavuoroni alkaa pian. Menen myöhemmin kävelylle, kunhan aurinko ensin laskee hiukan lisää. Tänään en ole lenkkeillyt yhtään.

Huomenna minulla on aamiaistapaaminen Mirelin kanssa. Ihana loma, ihana kohdata ystäviä.

MINUN AIKANI OVAT SINUN KÄDESSÄSI, JUMALA.

Ole siunattu, arvoisa lukijani!

jk. Kävin rynkyttämässä saunan ovea, joka oli lukossa. Vähitellen alkoi raksuttaa: nythän on vasta maanantai eikä tiistai...