Kategoriat: Ajankohtaista

Yksi Vaasan ihanista puistikoista, Korsholmanpuistikko, keväisessä kukoistuksessaan

Lämmin, suloinen sää, vaikka vasta toukokuun loppu

Jouduin eilen häipymään töistä kesken päivän, pääparkani migrenisoitui. Nukuin kotona ja olin muina miehinä, oloni koheni.

Keskiäkäisten tapahtumassa oli kourallinen porukkaa. Yhteiskunnassa on vahvasti edelleen tabu-asioita, ja yksi niistä on sana mielenterveys. Kyseinen seura järjesti tämän tapahtuman yhdessä monen muun kanssa.

Samainen seura hakee juuri rahoitusta, että alueellemme saataisiin kriisikeskus. Lehdistöä pyydettiin tiedotustilaisuuteen pari viikkoa sitten - ketään ei kiinnostanut tulla paikalle!

Eilinen teatteriesitys oli hauska, saimme nauraa. Joimme makoisat kahvit leivoksineen pihapuutarhassa, tein kirpputoriostoksia ja löysin tulipunaiset pöksyt itselleni. Lähdin illan tullen testaamaan niitä rannoille, ja hyvin liehuivat tuulessa.

Sää oli tänäänkin kuin maitokeitto, lämmin ja hyväilevä. Istuin hattu päässäni rannassa ja vilvoittelin hikisiä varpaitani meressä. Lukuisat ihmiset olivat samassa puuhassa, siis ulkona, harvalla varpaat meressä kuitenkaan.

Tekisi mieleni vielä kommentoida Markuksen viime sunnuntain saarnaa, mutta en jaksa. Toivon siis, että kuuntelet sen netistä itse ja teet omat johtopäätöksesi.

Huomenna nautin vapaapäivästä, leivon jotain ja menemme porukalla Petriä onnittelemaan. Ehkä käyn uimassa aamulla, mutta joka tapauksessa toivon nukkuvani hyvin ensi yönä. Tänäänkin heräsin liian varhain, vaikka uni tuli myöhään.

Nautin, kun ihmiset liikkuvat rannoilla ja laitureilla, ovat iloisia ja vapautuneita, kun on kesä.

Harasin tänään kukkapenkin ja kylvin muutaman krassin siemenen. Kastelin ja toivon kasvua Jumalalta.

Töissä hyllytin, muovitin ja kuljetin varastoon sinne kuuluvia kirjoja. Kävin hauskoja keskusteluja joidenkin ihmisten kanssa. Mukava työpäivä siis.

Herran haltuun taas, arvoisa lukijani!

Meri on niin, niin ihana. Katselisin sitä joka päivä, jos mahdollista.