Kategoriat: Ajankohtaista

Meri alkaa vapautua jäistä. Kuva noin km päästä kotoani

Aurinkoista, mukavaa kevätsäätä.

Jo tässä alan itsekin vaipua vaakatasoon tähän aikaan. Mutta kirjoitanpa kuitenkin vielä pari sanaa.

Koska pyörä on huollossa, kiidin autolla töihin. Autossa kuuntelen Psalmeja tällä haavaa, lainasin kirjastosta. Kirjoja voi uusia viisi kertaa, ellei joku muu ole tehnyt varausta. Aika kauan siis voi yhtä kirjaa lueskella.

Töiden jälkeen olen aina hetken uuvuksissa, mutta kahvikupposen tai muun murkinan jälkeen tekee mieli jo ulos. Tunnin lenkin köpöttelin menemään, muutaman kuvan sain merinäköalasta.

Tänään en löytänyt mitään erityistä muutaman tölkin lisäksi. Viimeisimmät löytöni ovat puolenlitran lasi (pian on vappu, on kai ostettava limsaa, kun on lasikin sitä varten!) sekä kätevä monitoimityökalu. Sillä tänään väsäsin verhonpidikkeitä kirjastoon.

Työkaveri kyseli, luulenko niittiketjujen kestävän. Vastasin, etteikö hän luule niiden kestävän. Aika näyttää, miten käy. Taidan rukoilla, että epäilykset joutuisivat häpeään ja työni ei olisi ollut turhaa. Vaikka eipä minulla kauan nokka tuhissut tuossa hommassa.

Siivosin jälleen hyllyjä ja laatikostoja ja sain työni tehdyksi keskiviikon toimipisteessä, joten jatkan muualla.

Kolmen kuukauden kuluttua olen joko työtön kesälomalainen tai sitten jotain työtä aukeaa. Tapahtukoon Jumalan tahto. Hyvin minua on tähänkin asti johdatettu.

Olin sairaalapalaverissa ja sen jälkeen Arin kanssa parvekkeella muutaman tunnin. Kuuntelimme vaihteeksi apokryyfikirjoja. Ne on aikanaan jätetty pois Raamatusta, sillä ne eivät ole ilmeisesti luotettaviksi todettuja, mutta mielenkiintoista niitäkin on kuunnella. Jumalan teot tulevat ilmi ihmeellisissä kertomuksissa.

KAIKKI ASIAT OVAT MINUA VASTAAN, 1 Moos 42:36
KAIKKI YHDESSÄ VAIKUTTAA NIIDEN PARHAAKSI, JOTKA JUMALAA RAKASTAVAT... Room 8:28

A.B.Simson opettaa tästä kohdasta muun muassa:
"Kun Jumala tahtoo antaa enemmän voimaa elämääsi, Hän antaa sinulle enemmän paineita. Hän kehittää hengellistä voimaa kovan hankauksen avulla. Joskut eivät pidä siitä ja pakenevat pois paineita välttääkseen. Sen sijaan heidän pitäisi saada voimaa kyetäkseen nousemaan tuskallisten tekijöiden yläpuolelle. - -

"Kiittäkäämme Jumalaa kaikesta: painoista, jotka pidättävät,
siivistä, jotka nostavat! - -"
-Virtoja erämaassa

Huomenna on vapaapäivä, vuosilomaa. Ehkä käyn uimahallissa, ehkä en. Kävelyllä käyn varmaankin ja illalla riennän Friikan luokse Raamatunkääntäjien puolesta rukoilemaan. Yksin olen huono rukoilija, yhdessä sekin on mukavampaa.

Iloa ja kauniita unia, arvoisa lukijani!

jk. Eilen kylvin rairuohon - saan pikkuvieraan pääsiäisenä!