Kategoriat: Ajankohtaista

Vietän hurjan viikonloppuloman! Olen nukkunut hyvin, pakannut korit ja kassit. Lainannut kirjastosta pinkan cd- levyjä, kuten Raamatun runolliset kirjat, joka sisältää muistaakseni Psalmit, Sananlaskut ja Laulujen laulun ainakin. Knalli ja sateenvarjo -kuunnelmia sieppasin muutaman, saa nähdä, tuleeko kuunnelluksi. Muistelen, että ne voivat olla hauskoja. Mitään sopivan oloista kuuntelukirjaa en keksinyt käsiini.

Hurautan Vanhan Maija-kamun luo Keski-Suomeen pariksi päiväksi. Aurinko paistaa, mieli on iloinen ja hyvä.

Kamera on pakattu, jospa sää ei hyytyisi niin pilviseksi, että saisin muutaman pirteän kuvan.

Mennyt viikko oli tiukahko: hieroja, kyläreissu, sairaalareissu, rukousilta luonani eilen. Uimahalliin en kerrassaan kerinnyt, vaikka ylväs aikomukseni oli.

Töissä olin tietysti tähän päivään asti, kiitos Jumalalle työpaikasta ja voimista tehdä työtä. Torstain olin pääkirjaston lukusalissa ja oli jännittävä päivä: en osannut aluksi varsinkaan oikein mitään, mitä olisi pitänyt. Kopiokone oli käsittämätön hökötys, ja joku onneton halusi vielä skannata! Mietin, millä kumman härvelillä se tapahtuu, mutta kaikki selvisi päivän mittaan. Ruotsia ja englantiakin tuli solkatuksi sen, minkä kieli kääntyi. Ei kovin ketterästi kääntynyt.

Ystävällisyys pelasti monesta ja olin iloinen, että opin monia juttuja. Sikäli viisastuin hiukan.

Matkaan vaan, seurana Hyvä Johdattaja! Siunattua viikonloppua, arvoisa lukijani!