Kategoriat: Ajankohtaista

Kiitos, ystävä, mainiosta kevään lehdykästä! Se on juuri sopiva mukini alle :)

Pikkupakkasta, pilvistä.

Kuuntelen Aarresaarta niin etten tahdo muuta ehtiä. Merirosvoja on kaatunut jo aika läjä, mutta vielä on jäljellä. Ja aarre on etsimättä.

Kirjojakin olen kerännyt luettavakseni läjäpäin, en tiedä, mistä aloittaisin ja mistä jatkaisin. Raamattua luen kuitenkin joka päivä, siitä pidän kiinni. Ei vaan tahdo päivä riittää näiden muiden lukemisten kanssa!

Eilen olin Arin luona. Leikkasin hänen hiuksensa, olivat villiintyneet. Olimme ala-aulassa pari tuntia. Istuin jalat tuolilla keinussa, kudoin, tein ristikkoa. Kuuntelimme Raamattua, välillä juttelimme, kun muistin jotain asioita. Ari voi tasaisen samanlaisesti.

Autokin oli huollossa. Alan ottaa sitä haltuuni vähitellen. Uskolliset Korven Pojat huolsivat sitä päivän, torstaina vien vielä toiseen paikkaan. Eihän noista autoista rahan menotta selviä, se on päivän selvää. Mutta kiitollinen olen Volk-Aristani ja odotan vaan kevään tuloa, jolloin voin enemmän rällätä, jos niikseen tulee.

Cowman saa suunvuoron tänään:

"...NIIDEN SEURAAJIA,
JOTKA USKON JA KÄRSIVÄLLISYYDEN KAUTTA PERIVÄT SEN,
MIKÄ LUVATTU ON", Hebr 6:12

"Uskonsankarit kehottavat meitä sieltä, minne he ovat jo voitollisesti päässeet, vakuuttaen, että mitä ihminen on kerran tehnyt, hän voi tehdä sen uudelleen.

"He eivät muistuta meitä vain uskon välttämättömyydestä vaan myös kärsivällisyydestä, sillä sen kautta usko tulee täydelliseksi. Varokaamme siis jättäytymästä pois taivaallisen oppaamme käsistä! Muuten menetämme ne kalliit opetukset, jotka Hän rakastavan ohjauksen ja kurituksen kautta meille antaa."
-Virtoja erämaassa

Elämä on pääsääntöisesti tavanomaista puurtamista, arkea. Se onkin parasta, vaikka välillä tuntuisi, ettei mitään tapahdu, mitään liikahda. Kuitenkin Jumala tekee työtään meidän jokaisen elämässä monella taholla. Me vain emme sitä näe koko aikaa. Tällä hetkellä tunnen itseni tasapainoiseksi, vaikka huusholli vastaavasti on epätasapainossa ja kaipaisi järjestelemistä!

Olen pyöräillyt töihin viime aikoina ja se on minusta mukavaa. Pyöräni on keveä polkea, nautin ulkoilusta. Saunan jälkeen kävelin kauppaan, kunhan olin ensin kuivatellut itseni. Vein löytötölkkini ja hain silakkalaatikkoa,-30% alennuksella, sekä maitoa loppuviikoksi.

Hyvällä mielellä ja ilolla toivotan siunattuja pidentyviä päiviä sinulle, arvoisa lukijani!

Olen vähän koristellut kirjakärryämme!