Kategoriat: Ajankohtaista

Kuva kuvasta ja sen peilikuvasta työpaikkani seinällä

Keväiset kelit jatkuvat. Vähäinen lumi suli taas pois. Pyöräkelit mitä parhaat!

Ihmeesti olen jaksanut loppuviikon. Eilen ampaisin suoraan töistä Martin baariin syömään Mielenterveysjengin kanssa. Kokousta jatkettiin VSY:n eli Vaasan Seudun Yhdistysten tiloissa Halpa-Hallin kupeessa. Tai paremminkin Halpa-Halli on kyseisen puljun kainalossa.

Yhdistyksemme suunnittelee Kriisikeskuksen perustamista Pohjanmaalle tai Vaasaan yhteistyötahojen kanssa. Asia on vielä suunnitteluvaiheessa, kotisivut pitäisi saada.

Voisi tietysti kuvitella edellä kerrotusta, että minä olen päälle päsmärinä hommassa, mutta niin ei todellakaan ole. Olen hoippunut mukana harvakseltaan, eilen olin kokouksessa pitkästä aikaa. Onneksi toimessa on sankka naisten joukko. Missä miehet muuten ovat, sitä sopii ihmetellä!

Eikä naisiakaan niin sankasti ole, vielä, mutta jospa porukka lisääntyisi, niin että asiasta tulisi totta. Kukaan ei jaksa mitään, jos toimijoita on liian vähän.

Tänään töiden jälkeen saunaan, pyykkitupaan ja raamattupiiriin Airinkerin luo. Makoisia sämpylöitä ja kahvia alle, veisuuta päälle. Luimme Luukkaan 7. luvun syntisen naisen tarinaa. Upe teki kirjasta kysymyksiä aiheeseen liittyen ja keskustelimme. Asiat rönsyilivät laajastikin, mutta lopuksi jälleen rukoilimme. Pari virttä välissä, ylistyslaulua ja kiitoslaulua ohessa. Hyvä ilta.

Olin pyörällä liikkeellä. Mahtava pyöräkeli: lämmintä ja pimeää kuin etelän mailla, vaikka on helmikuu!

Aamulla hyppään Volkk-Ariin ja kiidän sukua tapaamaan. Ennen yöunia luen vielä mainiota kirjaa Santiago de Compostelasta, eli erään pariskunnan pyhiinvaellusmatkasta. Jos Herra suo, minäkin vielä vaellen tuon reitin ennen kuin elämäni on ohi.

Hauskaa viikonloppua, arvoisa lukijani!