Kategoriat: Ajankohtaista

Työpäivän jälkeen hoidin joitakin asioita, vein muun muassa postia lapsenlapselle, joka kuulemma valittaa tämän tästä, kun hän ei saa postia. Olen koettanut korjata tuota vääryyttä ja mielelläni sen teenkin, kuten lastenvirressä sanotaan.

Illan vietin järjestellen kotia, kanniskellen tavaroita paikoilleen, pölyjä pyyhkien ja pari uutta hyllyä sijoitellen sopiviin paikkoihin. Ne pitää maalata valkoisiksi, ehkä kesällä sitten.

Pari lohdullista puhelua kävin, sain lukijapostia (kiitos!) oikeasta postista ja illan päätteeksi tarjoilen ajatuksen Cowmanilta:

"Niin pian kuin papit - - laskevat jalkansa Jordanin veteen, katkeaa - - vesi juoksussaan..." -Joos 3:13

" - -Meidän on opittava tarttumaan Jumalan Sanaan ja mentävä suoraan velvollisuuden tietä, vaikkemme näkisi tietä eteenpäin. Syy siihen, että vaikeutemme pysähdyttävät ja tulevat esteeksi, johtuu siitä, kun tahdomme nähdä ne siirretyiksi pois edestämme, ennen kuin yritämme päästä niiden läpi.

"Jos vain vaeltaisimme suoraan eteenpäin uskossa, polku avattaisiin meille. Pysähdymme paikoillemme odottamaan esteen poistumista, kun meidän sen sijaan olisi jatkettava eteenpäin niin kuin ei mitään estettä olisi olemassakaan. - -"
-Virtoja erämaassa

Rauhallisen illan jälkeen toivotan rauhallisia yöunia, arvoisa lukijani!