Kategoriat: Ajankohtaista

Lössö keli. Mukava autoilla kuitenkin :)

Eilen kehuskelin töissä, että olen kävellen liikkeellä. Oo, oikein kolme kilometriäkö aiot kävellä vielä kotiinkin. Joo, se käy helposti.

Töistä lähtöhötäkässä keksin, että kun on käytävä keskustassa, niin voisin mennä työkaverin kyydissä, kun hän ajelee sinne suuntaan. Niinpä istuin etupenkillä ja vilkutin iloisesti aiemmin tapaamalleni henkilölle, joka lenkkeili tien reunassa.

Kotona vasta tuli mieleeni, että mahtoi tyttö ihmetellä, kun näki minut: Siinä se nyt köröttää auton kyydissä ja juuri mahtaili lenkkeilyillään!

Olin ystävän kanssa pitsalla eilen ja pyykkituvassakin heiluin. Tänään töiden jälkeen olin Arin luona kolmisen tuntia ja sieltä kiidin saunaan.

Joka välissä on ollut puheluita ja asioiden hoitamista. Olen aika naatti.

Eilisiltana kurvasin markettiin autollani, oikein ajan kanssa. Tutkailin kaupan hyllyjä kaikessa rauhassa. Nautin. Olen kiitollinen, ihmettelen ja annan kiitoksen Jumalalle hänen ihmeellisestä avustaan, jota hän on jakanut monin tavoin minulle.

En oikein ymmärrä, miten se auto tulikaan ostetuksi sieltä Tuusulasta! Aivan etukäteen aikomatta. Mutta johdatuksena sen koen.

Pian keikahdan punkkaan, että jaksan herätä aamulla kellon soittoon. Tänään se moukutti kauan aikaa, ennen kuin tajusin herätä.

Tulevina päivinä minulle on töiden jälkeen monenlaista mukavaa juttua tiedossa. Kuten oli muuten eilenkin. Sain rukousvastauksenkin, ainakin yhden.

Vastaani tuli entinen kollega ja hän puhui tietämättään asioista, joita olin rukoillut aamulla. Sain jonkinlaista suuntaa.

Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!