Kategoriat: Ajankohtaista

Ystävien lähettämiä lahjoja, vara-aurinko ja käsineet ilman sormenpäitä (en muista nimeä niille).

Eilen tuuletonta, tänä aamunakaan ei sada.

Eilinen teksti hävisi kuin tina tuhkaan, mutta aamusella uusi yritys.

Vuosi alkoi reippaalla kuntoilulla, pari kävelylenkkiä eilispäivän aikana. On kyllä sulattamistakin kaikissa makkaroissa, joita olen kiskonut menemään kovalla innolla. Makkara on lempiruokaani, mutta sitä en uskalla kovin usein ostaa. Makkarat siirtyvät vyötärölleni ja niin on tapahtunut viime viikkoina.

Kuuntelin presidenttimme Sauli Niinistön uudenvuoden puheen ja itkin ääneen, kun hän toivotti kansalaisille Jumalan siunausta. Muutakin viisasta hän puhui, mutta ilman Jumalan siunausta kaikki on turhaa ja tyhjää.

Päivälehti ennusteli sivun kokoisella jutulla ennen vuoden vaihdetta tulevan vuoden asioita. En lukenut, koska ei kiinnosta, mutta suretti kyllä. Tämä kansa on kiinnostunut ennustajaeukkojen ja -ukkojen jutuista enemmän kuin elävän Jumalan puheesta.

Tästä aiheesta puhui Norvantokin tänä aamuna Raamattu kannesta kanteen -ohjelmassa, jossa hän selittää Jesajan kirjaa. Kautta aikojen ihmistä on kiinnostanut kuolleitten henkien jupinat enemmän kuin totuus, jonka Jumala ilmoittaa Sanassaan.

Heräsin ennen viittä, turhan varhain, mutta enpä osannut enää nukkua. Nyt tietysti nukuttaisi, kun on töihin lähtö. Tänään käyn koeajamassa erään auton ja rukoilen, että Jumala selvästi osoittaa, onko tämä minun tarvitsemani auto vai ei.

Rukouksin ja Jumalan sanan varassa uuteen päivään ja uuden vuoden haasteisiin, arvoisa lukijani!

"Älköön sydämesi kadehtiko jumalattomia.
Elä Herran pelossa kaiken päivää,
niin sinulla on totisesti tulevaisuus,
eikä toivosi mene hukkaan."
-Snl 23:17,18.