Kategoriat: Ajankohtaista

Rakastettua kanttoria miehineen muistettiin monin lahjoin viime pyhänä

... opettaa Norvanto juuri Raamattu kannesta kanteen -ohjelmassa. Uusi armon aamu taas!

Maanantaina sattui vähän nolo juttu, kun lähdin Arin luota. En löytänyt Arin viktor-kuuntelulaitteen laturia mistään. Kävin huomauttamassa hoitajille, että etsisivät, kun minä en sitä löydä.

Kun pääsin kotiin, löysin laturin repustani!

Soitin tietysti osastolle ja toivon, että laturi päätyisi tänään Saulizin mukana Arin luo takaisin.

Työpäivät ovat vilahtaneet siliviliä, tuskin olen kissaa ehtinyt sanoa. Olen kävellyt molempina päivinä töihin, jääpiikit kenkien pohjassa ei ole tarvinnut liukastella. Todella jäistä on ollutkin. Matkaan on kulunut 2 ylimääräistä minuuttia kesäkelien 31 minuutin sijasta. No, ehkä aikani riittää tällaiseen hidasteluun.

Kävellessä on aikaa ajatella kaikenlaista, rukoilla ja laulella. Jalkojen tahti siivittää ajatuksia.

Nautin mahdottomasti työstäni. Ihmettelen aina vaan, että herään aamulla yleensä ennen kellonsoittoa, eikä se johdu stressistä. Joinain aamuina niinkin on kyllä tapahtunut, kun haasteita on ollut liikaa.

Tänään sodat käynyt veteraanisetäni täyttää 90-vuotta. Hän viettää syntymäpäiviään lähellä asuvan suvun keskellä. Onnittelen häntä sydämestäni, kortti lähti postiin Suomen lippu -merkki kuoressa. Kiitos Jumalalle jokaisesta isänmaatamme puolustaneesta veteraanista ja kotijoukoista, jotka jaksoivat vaikeina aikoina elää ja toimia maamme parhaaksi.

Mannaa Jumalan lapsille -kirjan kautta saan rohkaisua. Tässä eilisestä tekstistä:

"Uskon kautta Aabraham oli kuuliainen,
kun hänet kutsuttiin lähtemään siihen maahan,
jonka hän oli saava perinnöksi,
ja hän lähti tietämättä,
minne oli saapuva." -Hepr 11:8

"- -Tämä on kirjoitettu meidän tähtemme, että mekin oppisimme riippumaan hänen sanassaan. Siinä hän on luvannut hoitaa ja varjella ruumiimme ja elämämme, vieläpä sielummekin, vaikka siltä ei näytä eikä tunnu.

"Mutta koetahan vain luottaa siihen, vaikka näyttäisikin siltä, että kaikki menisi nurin. Jumala antoi Aabrahamin odottaa kauan lupauksen täyttymistä. Vaikka se nytkin viipyisi, älä kuitenkaan lakkaa uskomasta, sillä hän antaa odottaa itseään vahvistaakseen uskosi." -Luther

Jumala auttakoon, että kestämme loppuun asti uskossa. Vain perille juosseet saavat voittopalkinnon, matkalle ei sovi jäädä.

Pian kipaisen töihin, nyt pääkirjastolle näppäimistöjä puhdistamaan, kirjoja hyllyttämään ja muovittamaan sekä kirjakassia päivittämään asiakkaalle. Ehkä jotain muutakin, sen päivä näyttää.

"Kun on turva Jumalassa,
turvassa on paremmassa
kuin on tähti taivahalla
lintu emon siiven alla."

Tähän turvaan jääkäämme tänäänkin, arvoisa lukijani!