Kategoriat: Ajankohtaista

Tämän päivän työt

Pakkasta päivälläkin. Taitaa tulla kylmä yö. Kuivaa.

Ilmoittauduin ipad-kurssille kirjastossa iltapäiväksi. Aamulla alkoi kuitenkin tuntua, että mitäpä minä siellä: itselläni ei ole kyseistä kapistusta, en aio sitä hankkia enkä luule lähiaikoina tarvitsevani kyseisiä tietoja.

Peruin kurssille menon, että pääparkani saisi levätä tuonkin ajan. Pänttäämisen sijaan voisin muovittaa kirjoja. Koska se sopi joka taholle, muovitin siis suurimman osan päivää.

Jonkin verran hyllytin kirjoja ja koetin olla oikein tarkkana. Sain vähän pyyhkeitä siitä, että osastomme kirjoja oli ollut missä sattuu. Mahdollisesti joku muukin kuin minä on voinut olla asialla, mutta luultavasti sylttytehtaan tie johtaa minun ovelleni. Tarpeeksi tarkkana en näköjään osaa olla!

Eilisillan luin, söin, saunasin ja löhösin. Tänään sinnittelin vesijumppaan heti töiden jälkeen ja hyvä mieli tuli.

Päivän Cowman vakuuttaa, että "autuas se, joka odottaa...", Dan 12:12.

Jokainen jotakin kauan odottanut tietää, miten tuskallistaon odottaa ja odottaa tietämättä, milloin vastaus tulee. Cowman rohkaisee meitä odottajia:

"Odota uskossa! Ilmaise horjumaton luottamuksesi Häneen! Usko, että jos Hän odotuttaa itseään vaikka keskiyöhön asti, Hän kuitenkin tulee oikeaan aikaan. Näky toteutuu, eikä viivy. - -"
-Virtoja erämaassa -kirjasta.

Lutherin Mannaa Jumalan lapsille -teksti on syvällinen tänäänkin, mutta en jaksa sitä nyt kirjoittaa. Arvelen, että se löytyy kirjastostakin luettavaksi.

Huomenna minulla on vuosilomapäivä ja olen siitä kiitollinen. Väsyttää kamalasti. Huomenna olen kuitenkin virkeä, sillä saan mieluisia vieraita: veljentytär miehineen on tulossa pistäytymään. Ovat tyttären luona tänään yötä.

Olkoon iltasi kuten myös aamusi siunattu, hyvä lukijani!