Kategoriat: Ajankohtaista

Kauniisti puettu ja koristeltu...

Ilkeä keli. Hyinen tuuli.

Kuvan vaahtera puhuttelee. Yhtenä päivänä kaunis ja kukoistava. Seuraavassa hetkessä myrsky riipii lehdet irti ja ne lentävät tuulen mukana. Ja ne mitkä eivät lennä, ne haravoidaan ja viedään poltettavaksi. Niillä ei ole arvoa, ne joutavat pois.

Vain olennainen jää.

Mikä on sinun ja minun olennainen ja ydin? Mitä meistä jää, kun meidät riisutaan? Sehän voi tapahtua vaikka tänään - se ei ole meidän valittavissamme.

Cowman opettaa:

"Ja liitonarkki kulki heidän edellänsä..."4 Ms 10:33

" - -Sinne, mihin Jumalan sormi osoittaa, sinne Hänen kätensä tekee tien." Älä sano sydämessäsi, mitä teet ja mitä et, vaan odota Jumalaa, kunnes Hän tekee oman tiensä sinulle tiettäväksi.

"Niin kauan kuin et sitä tiedä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ja Hän on itse vastuussa kaikesta pitäessään sinut siellä, missä olet." -Virtoja erämaassa

Flunssa on tulossa päälle. Sitä päänsärkyni muutamana päivänä on tiennyt. Viluinen ja itkettäväkin olo hetkittäin.

Tero vaihtoi talvirenkaat autooni, pitäisi käydä vielä tasapainottamassa renkaat. Hyinen tuuli ei oikein innosta.

Eilinen työpäivä oli minulle työvoitto: minun ei tarvinnut soittaa kenellekään. Kerran yritin, mutta toisessa päässä ei kukaan vastannut puhelimeen ja sitten keksinkin vastauksen ongelmaani itse! Olin tosi tyytyväinen! Vähitellen tietokoneen salat työasioiden suhteen alkavat avautua ja se on siunattu asia.

Naisten käsityöilta Lenden luona oli erinomaisen hoitava eilisiltana. Menin sinne hiukan myöhässä. Meitä oli viisi naista, puhuimme ja purimme ajatuksia samalla kun kudoimme kuka mitäkin. Siunatuksi lopuksi rukoilimme. Oi, mitä taivaallista hoitoa sainkaan! Ymmärretyksi ja kuulluksi tuleminen on tarpeellista, suorastaan välttämätöntä ystävien kesken.

Toivon voivani lepäillä tänään niin etten sorru flunssan kouriin tämän enempää. Siivotakin pitäisi, mutta jätän väliin varmaan. Se on niin rasittavaa. Siirryn kuuntelemaan Kansanlähetyksen aamuopetuksia deistä, ne jäivät viikolla kuulematta.

Siunattua viikonloppua, hyvä lukijani!

... yhtäkkiä riisuttu, eikä mitään omaa enää jäljellä. Jäljetkin poissa.