Kategoriat: Ajankohtaista

Sateinen koko päivä, mutta ei haittaa minua.

Vilkaisin viimeisen kymmenen vuoden ajankohtaissivujani! Näinä päivinä tulee sen verran kuluneeksi, kun aloitin nämä sivuni.

Jyrki niitä minulle ehdotti. Hän sanoi, että kun sinä kirjoitat niin paljon (täytin varmaan lasten blogien sivuja - nyt heistä ei kukaan kirjoita sellaista!) niin hän voisi tehdä minulle omat sivut.

Ensin ajatus tuntui mahdottomalle, mutta pian oli tuli hännän alla ja blogin kirjoittaminen täydessä vauhdissa. Kiitos Jyrkille tästä edelleen!

Luulin siteeranneeni Cowmanin tämän päivän tekstiä, mutta en ainakaan tämän päivän kohdalla ole sitä tehnyt, joten teen sen nyt. Allekirjoitan tekstin täysin, siksi haluan sen jakaa:

"... me vaellamme uskossa, emmekä näkemisessä." 2 Kor 5:7

"- - Todellisuus on Kristus ja Hänen täydellisesti tehty työnsä meidän puolestamme. Kun meillä on nämä kalliit tosiasiat ja uskomme niihin, koska ne perustuvat Jumalan sanaan, niin hän pitää huolen tunteistamme.

"Jumala ei anna meille tunteita, että kykenisimme luottamaan häneen, eikä hän anna niitä rohkaistakseen meitä tässä luottamuksessa. Hän ei myöskään anna tunteita todistaakseen, että me jo olemme lopullisesti luottaneet häneen.

"Jumala antaa tunteita vain silloin, kun hän näkee, että luotamme häneen ilman niitä, lepäämme hänen omassa sanassaan ja hänen lupaustensa uskollisuudessa."
- Virtoja erämaassa.

Paljon muutakin Cowman kirjoittaa, mutta en jaksa nyt enempää jakaa tänään.

Olin naisten illassa, Kinnusen Saara opetti uusimman kirjansa pohjalta aiheesta sovintoon Jumalan kanssa. Oli erinomaisen hyvä ilta, naisia yli 30.

Hyvää yötä, Jeesus myötä!
jk. Työpäivä oli hyvin siunattu. Kiitos esirukouksesta!