Kategoriat: Ajankohtaista

Kauniita kukkasia edelleen, ei pakkasia vielä.

Tänään pidin lomapäivän!

Menimme Tarkun kanssa syömään mukavaan kuppilaan. Käytimme portaita. Jutellessamme kävelimme viidenteen asti. Palasimme kolmanteen, missä ruokapaikka oli, ovesta sisään, siellä täysi remontti menossa.

Ovesta käytävään. Viimein luimme lapun, joka oli ollut jo alhaalla oven vieressä: remontti menossa, luki lapussa. Kuka nyt jotain lapunlipareita huomaa lukea?

Kävelimme alas. Huomaamattamme niin pitkälle kuin portaita riitti. Jonnekin kellaritiloihin. Ei muuta kuin ylös kunnes pääsimme ovesta ulos. Kyllä meitä nauratti! Sentään löysimme paikan, joka ei ollut remontissa mennessämme eikä sen jälkeenkään.

Iltasella olimme Amekin luona synttäreillä ja suunnittelemassa naisten syyskautta. Siis sitä, milloin teemme maakuntamatkan lähialueen pikkukaupunkiin.

Oli rentouttava ilta, kiitos ystävät!

Ennen iltamenoa sain päähäni, että nyt on pianon siirryttävä eteiseen odottamaan viikon päästä tulevaa noutajaa. Piano lähtee pojan perheeseen etelään.

Koska lattia oli nihkeä, käytin useita luovia tapoja saadakseni miljoona kiloa painavan pianon siirtymään huoneesta toiseen. Hikeä pukkasi.

Kun tulin ystävien luota, pystyhyllyn tyhjennys, siivous ja kaato kyljelleen. Liimasin korkin palat hyllyn kylkeen, ettei se nojaa suoraan lattiaan. Yksi liimainen korkki löytyi olkapäästäni operaation jälkeen ja toinenkin korkki oli livistänyt hyllyn päädystä.

Tietysti siinä vaiheessa olin mitannut tarkasti peilin paikan hylly mittarina, että saan peilin suoraan. Kun laitoin korkit paikalleen, peili ei välttämättä olekaan enää suorassa. Hmmh. No, en jaksa nyt ongelmoida asiaa. Ehkä myöhemmin on paukutettava lisää reikiä seinään.

Meri on ollut eilen ja tänään tyyni, syyskuuko toi tyynet vedet? Koko kesän on laineita piisannut. Uinti virkisti aamupäivällä, jäimme suorastaan huomaamattamme erään rouvan kanssa suusta kiinni uidessamme, kun siellä oli niin rattoisaa jutella.

En ole ehtinyt enkä jaksanut vastata joihinkin sähköposteihin, joita olen saanut, joten suokaa anteeksi, te, joille olen kirjoitusvuorossa! Olen tällainen, että toisinaan vastaan pikimmiten, mutta joskus en saa aikaiseksi vastata, vaikka kirjoittelenkin tätä Ajankohtaista lähes päivittäin.

Niin että tällainen lomapäivä!
Hyvää yötä, Jeesus myötä, arvoisa lukijani!

Tupaseni jälleen uudessa ruodussa.