Kategoriat: Ajankohtaista

Terhi pelaa Vsa Saints -joukkueessa liitokiekkoa, Tero tuli tuomaroimaan pelejä. Hän ei ole pelannut kesän aikana, kun on ollut tiiviisti töissä.

Aurinkoista kunnes iltapäivällä alkoi sataa.

Illalla olin yhtä virkeä kuin tyhjiin valunut ilmapallo. Uni totisesti maistui.

Lauantaiaamuna leivoin toisen satsin sämpylöitä, päällystin ja voitelin niitä kuumeisesti. Olin luvannut mennä kahvittamaan liitokiekkoporukoita viheriölle. Pelaajia oli ainakin Espoosta ja Tampereelta, varmaan muualtakin Vaasan lisäksi.

Kävin välillä Isolahden koululla keittiöapuna, sillä MS -yhdistys oli kahvitusvastuussa invalidien apuvälinepäivässä. Sain häipyä, kun saimme paikat kuntoon.

Iltapäivän istuin katoksessa, kudoin sukkaa ja tarjosin pullakahvia, pitsaa ja sämpylöitä nuorisolle. Kiitollista väkeä olivat ja kassa kilisi. Vaasalaiset keräsivät varoja syyskuun lopun matkaan Ranskaan. Terhikin menee sinne pelaamaan.

Teron kesätyö loppui perjantaina ja Karoliina oli reissussa, joten Tero päätti tulla Vaasaan, kun tuomareita tarvittiin peleihin. Sain pitää häntä luonani yön yli. Muuten emme paljon nähneetkään. Tero kävi sairaalassa isäänsä katsomassa tänään, kiva.

Opiskelut alkavat meidän nuorille ensi viikolla, Terolle ja Karoliinalle sekä Petrille. Petrillä on opintovapaata töistä, niin että hän saa viikonloppujen lisäksi viikollakin keskittyä ammattiopintoihin ja voisi valmistua keväällä.

Kolmeksi menin Sley:n messuun ja vein Teron anoppilaansa sen jälkeen. Nyt vain keräilen voimia, sillä jatkuva meno on ollut kuluttavaa.

Ensi viikko minulla on ikään kuin lomaa, sillä työni kirjastossa alkaa viikon kuluttua. Olen työstä tosi onnellinen ja sulattelen uutista. Aion poiketa Nivalassa vielä viikon sisällä.

"Haltuusi uskon koko elämäni,
henkeni, voimani ja tehtäväni.
Oi, siunaa työni kunniaksesi
ja lähimmäisenikin parhaaksi, parhaaksi."
Vk 326:7.

Tuo virren säe oli minulle sangen osuva. Sitä veisasimme messussa. Oli ilo laulaa ja osallistua ehtoolliselle.

Syyskuu on alkanut. Toivotan siihen sinulle siunausta, arvoisa lukijani!

jk. Monia viisaita mietteitä olen kirjoista löytänyt, mutta en jaksa niitä nyt jakaa. Olen liian väsynyt siihen.