Kategoriat: Ajankohtaista

Tallin päädyssä kasvavat krassit, kärhö ja omenapuussakin on hedelmiä!

Aurinko se vaan paistaa ja muutenkin näen Jumalan hymyilevät kasvot!

"Ja Maria sanoi:
"Minun sieluni suuresti ylistää Herraa,
ja minun henkeni riemuitsee Jumalasta, vapahtajastani;
sillä hän on katsonut palvelijattarensa alhaisuuteen.
Katso, tästedes kaikki sukupolvet ylistävät minua autuaaksi.

"Sillä Voimallinen on tehnyt minulle suuria,
ja hänen nimensä on pyhä,
ja hänen laupeutensa pysyy polvesta polveen niille,
jotka häntä pelkäävät." -Lk 1.luvusta.

Sain työpaikan! Viikon päästä saan aloittaa työn kirjastossa. Tai paremminkin useassa eri kirjastossa. Toiminimikkeeni siellä on juhlallinen
JÄRJESTELYAPULAINEN.

Kirjoitin innoissani fb:hen, että se on järjestelypäällikkö... No, luultavasti olen pahnan alimmainen, mutta se ei minua hidasta. Tämä on minulle iso rukousvastaus ja jos voit, hyvä lukijani, sinäkin kiittää Jumalaa, niin enpä usko, että Hän siitä pahastuu, päinvastoin. Voivatpa enkelitkin pitää juhlaa, kun ihmislapset kiittävät Iankaikkista Isää, Väkevää Jumalaa, joka hallitsee kaikkea ja kaikkia.

Aamulla sain vieraakseni henkilön, joka ei ole aiemmin käynyt luonani. Tekaisin teeleipiä, katoin pöydän nätisti. Mutta läheiseni olisi varmaan syönyt vaneria samalla mielenkiinnolla. Meillä oli vaikeita asioita pohdittavana ja rukoiltavana. Mutta se ihana etuoikeus meillä uskovilla on, että valo välkkyy ja toivo siintää ankarissakin koettelemuksissa.

"Ne, jotka häneen turvaavat,
eivät joudu häpeään."

Kiirehdin uimaan, kopioita ottamaan ystävälle ja niitä postiin kiikuttamaan. Olin aivan tärinässä, sillä olin saanut puhelun, että minut otettaisiin ilolla vastaan työhön!

Soitin sairaalaan, menin Arin luo. Pitihän hänenkin kuulla, että hänen rukouksiin on vastattu. Olimme parvekkeella pari tuntia, kuuntelimme Raamattua, rukoilimme, minä kahvittelin.

Arille aloitetaan antibiootti: varvas temppuilee ja voi ruveta ajostelemaan, ellei tulehdusta pysäytetä. Onneksi hänellä ei ole kunnolla tuntoaistia, sillä varvas on takuulla kipeä. Mies näytti iloiselta ja kuunteli Raamatun sanomaa Lasaruksesta ja muista täysin nauttien olostaan. Ihmeellinen Jumala, onnellisia me hänen lapsensa!

Sämpylätaikina nousemassa. Lupasin leipoa liitokiekkoporukan peleihin jotain ja mennä kahvia keittämään kentälle huomenna. Sitä ennen menen vammaisten liikuntapäivään tekemään samaa hommaa, kahvia kaatelemaan.

Kiitollisella mielellä viikonloppuun. Ihana Jumala, joka tiesi, että hermoni ovat riekaleina, jos joudun vielä viikon odottamaan työvastausta. Kaipa se soittajakin arvasi, että voisin ilahtua työkutsusta!

Ole siunattu, hyvä lukijani!