Kategoriat: Ajankohtaista

Merivesi lämmintä.

Kivoja ulkoiluilmoja riittää! Olen kävellyt tänään moneen otteeseen kauppaan, kirjastoon, uimaan ja muillekin asioille.

Monta puhelua ja sähköpostia on suihkinut edes takaisin, odotan jännittyneenä, miten työasiani etenevät. Liian hitaasti minun mielestäni, mutta kaikki ajallaan. Kärsivällisyys kasvaa odotuksen myötä - niin kai. Siinä tapauksessa minun pitäisi olla hyvin pitkipinnainen. En taida kuitenkaan olla.

Olen aivan ihastunut kuuntelemaan you tubesta hengellistä musiikkia: Gaither vocal band tai jokin sellainen sen nimi on. Se on iso miesryhmä ja naisia myös, jotka laulavat yhdessä ja ylistävät Jumalaa. Välillä joku laulaa sooloa ja muut muita ääniä. Huippulaulajia kaikki. Pyhän Hengen läsnäolo välittyy laulujen kautta niin voimallisesti, että välillä kyynelöin kuunnellessani kyseistä musiikkia.

Ryhmässä on yksi pitkätukkainen mies, Guy Penrod, jolla on kahdeksan lasta. Lapset eivät toki ole mukana, mutta eri videoilta voi kuunnella haastatteluja ja kuvauksia kunkin elämästä.

Ikävä kyllä kuullun ymmärtäminen ei ole vahvoja puoliani. En ymmärrä paljon mitään, minkä surulla totean. Mutta sävelet ovat minulle sitäkin tärkeämpiä! Tänäänkin kävellessäni olen hyräillyt kaiken aikaa kuulemiani kappaleita.

Päivä on ollut moninainen, nyt on aika painua lukemaan ja levähtämään. Siunattuja yöunia, arvoisa lukijani! Ja kiitos aktiivisesta vieraskirjailusta teille!

Sukkapino kasvaa.