Kategoriat: Ajankohtaista

Eilen vähän ropsahti vettä, mutta aamulla taas paistaa. Odotin vesisadetta!

Rouva on trimmannut itseään matkakuntoon. Siis minä. Fiilannut kynnet teräviksi ja käynyt ostamassa uudet valkoiset farkut. Jumalahan se ne järjesti minulle, häneltä kaikki tulee. Kolme euroa, ei päätä huimaa, mutta ei sovi huimatakaan.

Tosin laitan sittenkin ne entiset valkoiset, ovat ohuemmat ja sää näyttää niin kirkkaalta. Nyt on päällä ne vetimet, jotka on tarkoitus laittaa matkalle. Siis tällä hetkellä arvelen niin.

Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin pari minuuttia ennen lähtöä huomaan, että pusero on vaihdettava. Tämä ei käy mitenkään. Tai kengät ovatkin vääränlaiset. Voi, tätä naisen elämää! Niin ihanaa kuin onkin olla nainen, suoraviivaisuutta kaipaan joskus!

Ostin matkasukat ennen edellistä reissuani ja ne ovat täyttä rautaa. Noin kuvannollisesti. En tiedä, ovatko matkasukat sama asia kuin tukisukat? Nämä ovat joka tapauksessa polvisukat, jotka hivelevät sääriä ihanasti, ovat lämpimät, eivät kiristä mistään.

Risteily suuntautuu Uumajaan, josta näemme sataman. Sen jälkeen kurvaamme takaisin, laivalla siis. Kyseessä on Kansan Raamattuseuran järjestämä ryhmämatka. Herra suokoon meille rentouttavan ja hoitavan matkan. Mukana on sekä krs:n, kansanlähetyksen, että vapaakirkon vastuunkantajia.

Joten moro vaan ja menoksi, arvoisa lukijani!