Kategoriat: Ajankohtaista

Koska ukonilma uhkailee jälleen, kirjoitan pikaisesti.

Sain muutamia kortteja postiin, syntymäpäivä- ynnä muita onnitteluja tai tervehdyksiä. Kävelin vesisateessa postiin ja tuntui ihanalta, kun ei tullut kylmä, kuten sateessa tapaa käydä.

Tein itselleni lattialle lötkistelypaikan, patjan, jossa luin romaania niin, että valo tuli mukavasti ikkunasta oikeaan kohtaan.

Illalla eli siis äskettäin tulin uimasta. En kastunut, vaikka koko ajan sade uhkaili. Sykemittari on edelleen käytössä, lukemat merkitsen vihkoon. Tölkkejä löytyi muutama, nipsuja iso läjä taskun pohjalle. Ne ovat nyt likoamassa jugurttipurkissa tiskialtaassa. Nipsut siis, eivät tölkit.

Paluumatkalla kävin kaverin luona ottamassa pari kuvaa, jotka lähetin hänelle sähköisesti. Nappasin keltakukkia radan varrelta maljakkooni, niin tein eilenkin. En muista niiden kukkien oikeaan nimeä, mutta porkkanalaatikolta niiden kukinto näyttää. Ovat sellaisia pillikukkia, pitkävartisia, kuten yläkuvasta näkyy.

Kotimatkalla juttelin veljen kanssa kännykkään.

Saamaton olo on ollut koko päivän, väsynyt ja veltto. Mutta tarkoituksensa on näilläkin päivillä.

Soitin Arin veljelle, joka oli Arin luona tänään. Huomenna menen itse sinne. Arilla on ollut lämpöä jonain päivänä, nytkin hengitteli vähän raskaasti, mutta ilmaisi voivansa aivan hyvin.

Puutarhaohjelma alkaa. Sitä katsomaan ja iltakahveja juomaan.

"Odota Herraa.
Vahva olkoon sinun sydämesi.
Odota Herraa."