Kategoriat: Ajankohtaista

Konnevesi tai jokin muu järvi. Kaunista Suomen kesää!

Päivä sateinen, mutta illalla sää poutaantui.

Varhain aamulla olin hierojalla, joka on myös fysioterapeutti. Sain monia rakentavia ajatuksia ja ideoita, jotka rohkaisevat minua.

Tekaisin seitsemän minuutin kakun, jota vatkasin kylläkin vain kolmisen minuuttia. Hyvä tuli, maukasta jäätelön kanssa, jota Lene toi. Tare puolestaan toi suklaata pöytään. Tapasimme näiden vanhojen ystävien kanssa. Molempiin olen tutustunut lastemme syntymien yhteydessä. Lasteni n:o 2 ja n:o 4 (Taren lapsi n:o 4 ja Lenen lapsi n:o 6 syntyi, kun tutustuimme).

Minulla kehittyi lukuisia teräviä ja maukkaita viisauksia päässäni päivän mittaan, mutta ne ovat hävinneet jonnekin!

Tero ja Karoliina tulivat illalla. Tein kevyttä iltapalaa sekä makoisaa jälkiruokaa. Ehdimme seurustella jonkin aikaa ennen kuin painuimme nukkumaan. Tai minä siis koneelle kamariini.

Uiminen on jäänyt muutamana päivänä tyystin, mutta huomenissa pyöräilen kyllä uimapaikalle, kun aurinkoakin on luvattu. Myös Arin luokse olen menossa kenties huomenissa. Tänään soitin hänelle, kun Sauliz oli käymässä sairaalassa. Ari voi hyvin taas, en tiedä, joko antibiootti on lopetettu.

Jatkossa täytynee kirjoittaa aamusella, sillä illalla aivoni ovat täysin hyytyneet näköjään. Johtuu osittain myös romaanista, joka on kesken. Jatkan sitä vielä hetken ennen nukkumista.

Varjelusta ja hyvää mieltä kesän viettoon, hyvä lukijani!

Hyvää Juhannusta hyvälle ystävälle ja lenkkikaverillesi, joka on kovin varjomainen kuvassa!