Kategoriat: Ajankohtaista

Telkkäperhe uintireissulla

Kesäinen sää.

Kotona jälleen. Reissu rakkaan ystävän luokse oli antoisa. Kaksi vuorokautta ehdimme
- höpistä
- haaveilla
- rukoilla
- muistella
- kaivata
- toivoa
- iloita
- nauraa
- viettää aikaa auringossa ja sateessa.

Matkaa Jyväskylän pohjoispuolella sijaitsevaan pitäjään oli 275 km. Ajotaitoni ja kartanlukuni oli ihmeen ruosteessa. Puhuin oikein ääneen itselleni, kun törttöilin enemmän kuin olisin uskonut!

Jumalan kiitos, selvisin kuitenkin ehjänä reissun sinne ja takaisin. Tulomatka sujui tietysti jo kuin rasvattu, kun olin ensin harjoitellut menomatkan.

Parilla kirpputorilla kävimme ja paluumatkalla poikkesin vielä yhteen paikkaan Saarijärvellä. Tein huippulöytöjä ja olen tosi tyytyväinen. Eräs pieni neiti saa postissa piakkoin sievät bikinit ja itselleni löysin myös vaatepuolta.

Huomenissa menen kolmannen kerran hierojalle ja sen jälkeen tapaan paria vanhaa ystävää kuppilassa. Pyhän aika on vielä auki. Toisaalta voisin kurvailla Nevadaan, mutta toisaalta tekisi mieli lojua kotona. Hain kirjastosta pinkan kirjoja ja kirpparilta löytämäni romaanikin on vielä kesken.

Jos joku teistä lukijoistani on lähdössä reissuun, toivotan turvallista ja siunattua matkaa!

Monena vuonna olemme pitäneet rukousvartiota kolmen tunnin välein juhannuksen viettäjien puolesta, että Jumala varjelisi hukkumisilta ja onnettomuuksilta. Jospa nytkin tekisimme niin?

Muistakaamme siis klo 6,9,12,15, 18, 21 ja niin edelleen tätä asiaa, sikäli kuin Pyhä Henki muistuttaa, ehdimme ja jaksamme! Ja mikäpä estää laittamasta kännykkää pirisemään kolmen tunnin välein!

Rukousalttarilla tavataan, arvoisa lukijani!

Mä ja mun kaveri. (Kamala kuva minusta, mutta valitettavan realistinen!)