Kategoriat: Ajankohtaista

Onnistui liikennöidä pyörälläni sateen välillä sairaalaan ja kirkkoon.

Arilla menee antibiootti. Kuulin, kun soitin sairaalaan aamulla kertoakseni tulostani Arin luo.

Sentään Ari voi ihan hyvin, keuhkoissa rohinaa, siis siitä johtuvaa tämän kertainen jälleen. En jaksa kommentoida asiaa, olen väsynyt keuhkokuumeisiin ja sairaalaan ja tauteihin ja sellaiseen.

Olimme pari tuntia osaston parvekkeella, jossa oli sopivan raitista. Hain kitaran ja soittelin ja laulelin puoli tuntia, kun osaston väellä ei ollut mitään sitä vastaan. Kesälauluja, virsiä ja sellaisia.

Tein Pohjalaisen ristikon ja join kahvia. Juttelimme Arin kanssa ja kuuntelimme Raamattua.

Kolmeksi pyöräilin Biblioniin luterilaiseen messuun. Tai meillä oli yhteisöpäivä, söimme yhdessä, noin 20 ihmistä. Ruokaa oli runsaasti, kun jokainen toi jotain. Markus piti opetuksen ruuan jälkeen siitä, mikä on paimenvirka. Mielenkiintoista, uusia näköaloja asiaan, Raamatun alkukielen mukaisia avauksia.

Messu oli viideltä tavalliseen tapaan. Saarna oli erinomaisen hyvä, hupaisakin Markuksen sanakäänteistä johtuen. Kommentoisin, vaan en jaksa. Jos se tulee nettiin, voit kuunnella sieltä.

Iltasella olen soitellut lasten kanssa ja lueskellut.

Huomenna lähden ajamaan Keski-Suomeen ja olen pari tovia siellä, jos Herra suo. Kirjoittelen taas, jahka palaan. Sitten onkin juhannus jo lähellä.

Äiti keittää tapansa mukaan Nivalassa punaista heraa. Mitä olisi juhannus ilman sitä? No, hyvin pärjään ilmankin, kun olen tottunut, mutta lapsuuden juhannuksiin se kuului ehdottomasti kuten korillinen limukkaa. Sitäkään ei saa enää koreissa kuten ennen.

Toivotan iloista mieltä ja Jumalan hyvää johdatusta sinulle, arvoisa lukijani, alkaneelle viikolle!