Kategoriat: Ajankohtaista

Väsyttää.

On ollut aivan mukavia päiviä, mutta nyt olen vaan jostain syystä väsynyt ja alakuloinen. Sää on pilvinen ja sadettakin pukkaa joka välissä, lämpöasteita on vähän yli kymmenen. Ehkä ilmanalakin on omiaan vähän kangistamaan.

Olen ollut parissa tapaamisessa: kokemuskouluttajien kanssa Koivulan kesäkodilla sekä Vaasan Seudun Yhdistysten ihmisiä yliopistolla toisena päivänä. Eilen olin lisäksi Petrin luona, Terhi ja Tatu tulivat sinne myös. Grillasimme ja Petrin Mutkis-kissa antoi juoksu- ja hyppynäytöksiä kuten Petrikin.

Tänään pistäydyimme kirpparille Amekin kanssa. Löysin pari mukavaa puseroa sekä hameen tulevia häitä varten. Kummityttö menee naimisiin loppukesällä, mikä on tietysti mukava asia.

Neljäsosan olen kirjaani kahlannut tekstejä muokaten. Muutaman romaanin olen lukenut iltaöisin. Uimassa olen pyöräillyt tai kävellyt.

Jumala sanoi Moosekselle kerran:
"Onko Herran käsi lyhyt? Nyt saat nähdä, toteutuuko sinulle puhumani sana vai ei." 4.Ms 11:23. Mooses epäili, mistä Jumala voisi saada lihaa 600 000 sotamiehelle ja muulle väelle, siis yli miljoonalle ihmiselle kuukauden ajaksi.

Kyllä siinä muidenkin kuin Mooseksen usko olisi joutunut lujille. Silloin Jumala sanoi nuo sanat ja toteutti ne myös.

Oma uskoni on heikko ja pieni, mutta onneksi Jumala on täysin päinvastainen. Häneltä odotan suuria edelleen enkä luovu toivosta, että hän vastaa, kun hänen aikansa on.

Iloa iltaasi ja aurinkoa aamuusi, arvoisa lukijani!

Kehittelin tukkapinnin nipsuista