Kategoriat: Ajankohtaista

Sää mitä suloisin!

Aiempiin teksteihini viitaten kerron, että hyvinvointivetokaverini perui mukaan tulonsa, joten sikäli olen pisteessä A edelleen. Rukoilen, että jos kurssi on tarkoitus aloittaa, työparit ilmaantuvat HELPOSTI. Ilman että minä raadan kuin orja asian eteen. Eiköhän Jumalakin osaa jotain tehdä. Minä vain unohdan sen ja teen oharit joka käänteessä.

En myöskään mennyt eilen Minimaniin ilmapalloja jakamaan tai muuten tiedottamaan kansalle, että on maailman MS-päivä, niin tärkeä kuin asia onkin saattaa tiedoksi.

Sen sijaan menin Anskun luo kahville uimasta tullessani. Poristiin hyvä tovi ja kun asiakkaita ilmaantui, jatkoin matkaa kotiin.

Eilen lähdin kahdeksan jälkeen juoksemaan. Olin tosi onnellinen, kun jaksoin kipittää reilun kilometrin varmaan ennen kuin piti kävellä. Siinä vaiheessa syke oli noussut 170 paikkeille. Loppumatkasta kävelin muutaman pätkän, aina kun syke nousi kyseiseen lukemaan.

Olo oli ruhtinaallinen juoksun jälkeen! Miten hiki voikaan kirvellä silmiä, kun se valuu päänahkaa pitkin!

Ilosta ympyriäisenä pesin pyykkiä; kuivuivat yön aikana ulkona. Uni ei tullut, liekö tämän päivän matkaan lähtö vai juoksu syynä, en tiedä. Kahden maissa otin melatoniinia, josta johtuen valuin sängystä ylös vasta puoli kymmeneltä.

Kaupassa poikkesin ostamassa tukkapinnejä ja odottelin jonkun rouvan kanssa hetken, kun hän oli taksiin menossa. Rouva valitti, kun jalat on heikot, vaikka pää toimii. Se oli tosi surkeaa hänelle ja onhan se kenelle vaan. En jaksanut sanoa, että vanhuudessa se on kuitenkin normaalia, kun taas kolmikymppisenä tilanne on ihan toinen, kuten minun mieheni kohdalla.

Ompelin kolmoislyyrani kiinni puseroon, pakkaan laukkujani, kiinanruusun vein hoitoon Astridille. Iltamassa porhallan Nivalaan: veljen keskimmäinen eli kolmas lapsi juhlii lakkiaan ja toisen veljen kolmas eli kuopus valmistuu logistiikkakuljettajaksi tai jotain vastaavaa. Noista nimityksistä ei kukaan tiedä, mitä ne ovat, kun kaikki muuttuu niin nopeasti.

Ennen lähtöäni menen Tabita-kerhoon hetkeksi. Saan uusia ohjeita tölkin nipsujen käyttöön.

Nivalaan ovat tulossa kaikki lapsemme perheineen, mutta he tulevat vasta lauantaina suoraan juhlimaan. Siellä tapaan heitä kaikkia taas kuten muutakin sukua. Myös häät ovat tulossa loppukesällä: nuorimman veljeni neljänneksi nuorin eli toiseksi vanhin lapsosista on astumassa avioon.

Arille soitan iltapäivällä, kun Sauliz, hänen veljensä menee tapansa Arin luo töiden jälkeen.

Nyt riisiä napsimaan ja baanalle. Siunattua loppuviikkoa sinulle, arvoisa lukijani! Herra olkoon kanssamme kaikilla teillä.