Kategoriat: Ajankohtaista

Espoossa kaunis sää, keväistä, hiirenkorvia

Vaiheikas junamatka eilen. Pohjoisen juna jälleen tunnin myöhässä, Vaasan juna jatkoi Tampereelle asti ja minä sen mukana. Tampereella saimme uuden ekstajunan, jolla en aivan ehtinyt Espoon junaan, mutta seuraavaan kyllä.

Siellä kohtasin mielenkiintoisen nuoren miehen, jonka kanssa juttelimme siihen asti, kunnes jäimme samalla asemalla pois.

Mies oli alkanut alkoholin käytön jo nuorena. 18-vuotiaana hän oli asunnoton ja kovien huumeiden käyttäjä. Seitsemän vuotta miehen elämä meni alamäkeä, sitten hän väsyi ja kyllästyi. Huumeiden käyttö loppui, nyt mies oli työkuntoutuksessa, kolme päivää viikossa töissä. Tyttökaverikin oli löytynyt.

Puhuimme Jumalasta, toivotimme siunausta toisillemme, kun tiemme erkanivat. -Jumala runsaasti siunatkoon tuota nuorta ihmistä ja auttakoon häntä terveeseen elämään.

Sara oli vanhempiensa kanssa minua asemalla vastassa. Mikäs sen mukavampaa mummolle.

Tänään olemme leikkineet ja olleet puistossa. Tällä hetkellä katsomme Dumboa, joka on oikein hauska pienelle lapselle ja lapselliselle aikuiselle. Muutaman itkun pikkuinen on jo tirauttanut, kun äiti ja isi eivät ole kotona, mutta uskon, että pärjäämme ihan hyvin. Itku ei ole vaarallista.

Sairaalasta soitettiin. Ari on toistamiseen kovassa kuumeessa, antibiootti suoneen menee jälleen. Limaisuutta ja sitä rataa. Keuhkokuume. Vuosi meni ilman sitä tautia.

Jälleen siis ystävien ja esirukoilijoiden rukoukset ovat arvossaan.

Saran kanssa me jatkamme Dumbon katsomista ja sipsien syömistä. Siunattua iltaa jokaiselle!

jk. Kiitos Jumalalle ja esirukoilijoille myös: Arin kuume laskenut (illalla), lima puolestaan noussut. Rukouksemme kuullaan ja niihin tulee vastaus.