Kategoriat: Ajankohtaista

Mukava, vauhdikas päivä tänään. Aamulla uimaan pyörällä, kun kävellen en viitsinyt. Niin käy joka kevät: kun alan pyöräillä, kävely on olevinaan hidasta ja aikaa vievää.

Arin luokse menin ennen puolta päivää ja olin monta tuntia. Ari oli ihmeen väsynyt, nukkui tuolissaan jo kun menin ja varmaan pari tuntia muutenkin oli unessa. Kuuntelimme vaihteeksi Vanhaa Testamenttia.

Juttelin osaston potilaiden ja jonkun omaisen kanssa. Mukavaa väkeä. Sovin henkilökunnan kanssa tulevani pitämään osastolle lauluhetkeä parin viikon päästä.

Palautin Arin ilmankostuttajan kauppaan, se alkoi puhallella höyryt alaspäin, koneen alle sen sijaan, että höyry olisi noussut ilmaan. Kummallista. Sain rahat takaisin.

Vein lisää kirjoja kirjaston vaihtopöydälle. Eilen viemäni olivat melkein kaikki jo hävinneet! Ihmiset lukevat paljon, hyvä se on. Lainasin pari kirjaa itsekin, vaikka entisiäkin on lukematta.

Välillä suunnittelin, etten osta tänä keväänä YHTÄÄN kukkaa pihallemme, mutta tänään hain kolme orvokkia kuitenkin tallin nurkalle ja naapurin tyttö kasteli ne. Iltasella haravoin postilaatikoitten alta, pihaantulotien, niin että on mukava tulla kotiin. Vaikka piha ja talo on monen koti, on se sitä minullekin ja haluan, että täällä on viihtyisää.

Olin kevään viimeisessä venyttelyjumpassa. Kiva, että jaksoin käydä melkein joka kerta kevään aikana. On tärkeää pitää kuntoa yllä, sillä se vaikuttaa myös henkiseen jaksamiseen.

Äiti soitti kello 17.05 pettymyksestä kihisten: sydämen asialla -ohjelmaa ei tullut tänä iltana. Minä istuin valmiiksi kiikussa kahvikuppi kourassa ja olin juuri sammuttanut teeveen minäkin samasta syystä. Eipä tuo haitannut, että lempiohjelma jäi tulematta. Ehdin sen sijaan soitella Terhinkin kanssa ennen venyttelyyn menoa, kun ei tarvinnut teeveetä vahdata.

Päätä särkee. Pitänee juoda vettä enemmän ja mennä ajoissa nukkumaan. Huomenna olen koko päivän oppilaitostapahtumassa kokemuskouluttajan roolissa. Kunhan kuikuilen paikalle, ei kai sen kummempaa tapahdu.

Toivotan iloista kevään odotusta, kun vaikuttaa siltä, että kevät puhkeaa esiin mitä pikimmin! Siunausta toimillesi, arvoisa lukijani!

Pihamme kukkasia